ZIMSKI TRANSFER

Pao dogovor s Torresom! Evo koliko će Barcelona iskeširati za novog igrača

FILE PHOTO: UEFA Nations League - Semi Final - Italy v Spain
MARCO BERTORELLO/REUTERS
25.12.2021.
u 22:00

Ferran Torres je na ljeto 2020. kao 20-godišnjak za 23 milijuna eura prešao u City iz Valencije, kojoj će pripasti nešto više od tri milijuna eura od ovog transfera.

Pitanje je trenutka kada će Ferran Torres objaviti da je novi igrač Barcelone. Sve je papirologija riješena, na Twitteru piše Fabrizio Romano.

Španjolska Marca otkriva da će početna vrijednost transfera biti 55 milijuna eura, koje će Barcelona Manchester Cityju isplatiti u četiri rate, od kojih prvu idućeg ljeta.

U ugovoru su i četiri klauzule koje ukupnu visinu transfera mogu povećati na 65 milijuna. Klauzule će se aktivirati ako Barcelona osvoji Ligu prvaka, a Torres odigra barem 70 posto utakmica, ako osvoji Zlatnu loptu, ako osvoji Zlatnu kopačku i ako ga Barcelona naknadno proda za više od 100 milijuna eura.

Ferran Torres je na ljeto 2020. kao 20-godišnjak za 23 milijuna eura prešao u City iz Valencije, kojoj će pripasti nešto više od tri milijuna eura od ovog transfera.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije