cedevita - partizan

Beograđane još proganja 'infarktna' Smithova trica

Foto: Igor Kralj/PIXSELL
Beograđane još proganja 'infarktna' Smithova trica
11.10.2014.
u 14:15
– Još jako dobro pamtimo prošlogodišnji polufinale ABA lige s Cedevitom - rekao je Gašić.
Pogledaj originalni članak

Kada je Amerikanac Nolan Smith te travanjske večeri u Beogradskoj areni pogodio tricu u posljednjoj sekundi za pobjedu Cedevite nad Partizanom (81:79), mnogima je prva asocijacija bila Kecmanova zagrebačka trica Ciboni u finalu ABA lige četiri godine prije. Zapravo, i jedno i drugo dogodilo se na isti dan, 25. travnja, a Partizanu se dogodilo da nakon jedne nevjerojatno sretne pobjede (75:74) u Zagrebu doživi i jednako nesretan poraz u Beogradu, i to nakon vodstva od 11 koševa u završnici utakmice.

– Još jako dobro pamtimo prošlogodišnji polufinale ABA lige s Cedevitom, kada je Smith šutom s pola terena odlučio o pobjedniku, no još bolje smo analizirali naš najsvježiji poraz od Krke – ističe Vujoševićev prvi pomoćnik Velimir Gašić koji će voditi beogradsku momčad u zagrebačkoj utakmici.

 

U posljednjoj značajnoj zagrebačkoj utakmici između Cedevite i Partizana slavio je Partizan (77:76) i tako eliminirao Zagrepčane iz Final Foura. Bilo je to 3. ožujka 2013., nakon čega je tadašnji Cedevitin trener Aco Petrović dao ostavku, a potom se obrušio na suce koji pri posljednjem šutu nisu dosudili očiti prekršaj na Braceyu Wrightu.

>>Jasmin Repeša će voditi derbi i bolestan

>>Mamić: Partizan bismo morali svladati, kod nas nema mjesta panici

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.