POSLOVANJE HAJDUKA

Bez Nadzornog odbora nema pojačanja

14.12.2008.
u 17:53
Pogledaj originalni članak

Lista dolazaka u Hajduk trebala bi biti definirana, Tomasov, Brkljača, Vejić, Rodić, Vručina... I još jedna bomba koju prvi čovjek struke Fredi Fiorentini krije kao zmija noge.

- Pustite te bombe, to vi pišete, a mi radimo u tišini. Uglavnom, puno smo toga odradili, ali sve to još nije sigurno. Nadzorni odbor sve mora potvrditi, dati nam zeleno svjetlo - kaže Fiorentini.

Podsjetio je Fiorentini na bitan detalj, uprava (Peroš, Fiorentini i Miličić) ne može bez dopuštenja Nadzornog odbora potpisati ugovore koji su viši do 500 tisuća kuna te duži od godinu i pol dana.

A svi ti dolasci potpadaju pod to pravilo.

- Nije poslovanje više isto kao što je bilo nekada - kaže Fiorentini.

Prije bi najuže vodstvo kluba sve odradilo, pa bi Upravni odbor obavijestilo da će potpisati s ovim ili onim igračem. Sada su pravila igre malo drugačija, Nadzorni odbor pod presjedanjem gradonačelnika Ivana Kureta mora donijeti konačnu odluku.

I premda je teško vjerovati, može se dogoditi da neki nadobudni član NO-a ili poduzetnik tipa Tomislava Mamića krene sa zbrajanjem koliko će to novca biti uloženo. Krizna su vremena, a Hajduk kupuje kao da je najveće blagostanje. Tko zna...

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr