ČEKA SE 'PLAVI DIM'

U Dinamu su već našli rješenje? Telefonska veza na jednoj relaciji se ne gasi

19.09.2024.
u 17:56

Do daljnjega momčad će voditi dosadašnji Jakirovićev pomoćnik Sandro Perković, on je vojnik kluba s kojim je i Zajec razgovarao nakon svih ovih događaja i odlučeno je da on privremeno preuzme momčad.

Komentara 10

BS
Berekin ST
20:16 19.09.2024.

Problem i hajduka i dinama su stranci. Nismo arapi da mozemo platit zvijezde a hnl nije bas neki magnet. Najbolji igraci su oni koji pricaju hrvatski. Transferi isto. Hajduk dovodi stranog sportskog? Dinamova zadnja linija stranci...a prime 9 golova

IG
IgorY
21:42 19.09.2024.

Problem je u novcu koji igrači dobivaju, a za ništa. Zašto Petković nije otišao ? Pa nigdje neće dobiti to što ima u Dinamu, a tako je sa većinom igrača. Sramota. Ps i tog Jakirevića je netko doveo, trpio ga ga svo ovo vrijeme, a za ništa. Tko je te igrače selekcionirao ? Što se drže igrači koji nisu kvaliteta za Dinamo. Zašto su tooliko p0replaćeni itd itd. Vjerojatno ima u svemu tome prste i Zajec i društvo, ali njega nitko ne dira, a zašto ?

SA
Satnik1111
22:46 19.09.2024.

Tko nije shvatio da Mišić, Ademi, Ristovski, Theofil više ne mogu igrati u Dinamu prolazi kao Jakirović. Ako Dinamo ne može u slaboj hrvatskoj ligi nikom dati više od 1-2 gola pa što smo očekivali u ligi prvaka. Jadno i žalosno.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije