West Hamova uzdanica

Bilić oduševljen: Moram upisati tečaj poezije da bih ga opisao, on je kao Modrić

Foto: Reuters/PIXSELL
Slaven Bilić
Foto: Reuters/PIXSELL
Dimitri Payet
Foto: Reuters/PIXSELL
Slaven Bilić
Foto: Reuters/PIXSELL
Dimitri Payet
Foto: Reuters/Pixsell
Slaven Bilić
22.02.2016.
u 13:38
- Nisam vidio mnogo boljih igrača od Payeta. On uz kreaciju radi i onaj prljavi posao - tvrdi Bilić.
Pogledaj originalni članak

Dimitri Payet (28), najbolji igrač West Hama, ponovno je osvanuo na naslovnicama engleskih medija. Svi ga hvale nakon sjajne igre (dva pogotka i asistencija) u uvjerljivoj pobjedi nad Blackburnom (5:1) u osmini finala FA kupa. Među oduševljenima Francuzovom igrom je i Slaven Bilić, trener Čekićara.

- Nisam vidio mnogo boljih igrača od njega. On uz kreaciju radi i onaj prljavi posao, a od igrača koje sam trenirao Payet je s loptom na razini Luke Modrića - kazao je Bilić te dodao:

- Moram upisati tečaj poezije da bih mogao opisati njegovu važnost za nas.

 

Francuz je uz trenera Bilića, najbolja investicija West Hama ove sezane. Stigao je iz Marseillea za 10 milijuna funti, te u 25 nastupa upisao 8 golova i 9 asistencija. A navijače najviše raduje to što je nedavno produljio vjernost klubu na pet i pol godina.

>>Bilićev West Ham deklasirao Blackburn, a o ovim Payetovim golovima će se pričati

OTVORILA DUŠU ZA VEČERNJI

Jelena Perčin: 'S prvim suprugom imam fenomenalan odnos, a Momo djecu 'na papiru' može viđati svaki drugi vikend'

– U trenutku kada su mediji dobili informaciju da smo se Momo i ja razveli, mi smo već godinu dana bili zapravo razvedeni. Tako da je sada već prošlo dvije godine otkad je svatko krenuo svojim putem. Svojoj djeci nikada nisam rekla: "Vaši mama i tata više se ne vole." To mi je grozno! Uvijek sam im objašnjavala da volim njihovog tatu, ali da više nismo zaljubljeni – između ostalog, kazala je glumica Jelena Perčin u velikom intervjuu za Večernji list.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 6

BA
balance
13:49 22.02.2016.

E to se zove kupovina. Kupiš za 10 mil. € a već sada vrijedi 50mil. €(Kinezi već nudili).Tko ga bude kupovao pod ugovorom taj će iskeširati još 20 mil. €

ČA
čaki123
13:49 22.02.2016.

pozdrav slavene iz teheran_Iran, ti si jedan od najveći trener na svijetu , u stvari moj hrvati na sportom dijelo jako su pametni i uspješni , i tu sam ha ponosan ko iranac, ja se sjećam tada kad si bio izbornik hrvatske reprezentacija , Englezi su sanjali da budu imali tako izbornik ko ti ,ti i Robert prosinecki i boban i Šuker i stimac i ciro i tanac i tudor Alen boksic i Robert jadni a y stvari onaj generacija koji svojila treći mjesta na francuskoj , znači spojili ste hrvatski povijest ,niti političari ne bih su mogli tako osvojiti povijest , tako da dragi moj hrvati trebaju uvijek biti zahvalni od svim legendima i po mom mišljenju ovaj generacija vrijedi puno i puno i više nego od zlata . vaš hamed chaki iz teheran i veliki pozdrav prema Robert šola i šef na večernji lista

MU
muh
14:31 22.02.2016.

Znao sam da bez Lukice nema dana na Večernjem.