Spasio se

Bilić: Utakmica je bila čarobna, zadovoljan sam bodom

Foto: Reuters/PIXSELL
Bilić: Utakmica je bila čarobna, zadovoljan sam bodom
27.09.2015.
u 08:29
- Imali smo sreće i zato sam zadovoljan jer smo pokazali da imamo duh i karakter. Međutim, ne mogu reći da sam sasvim sretan jer želimo dobiti svaku domaću utakmicu
Pogledaj originalni članak

West Ham je u sedmom kolu engleske lige kod kuće odigrao 2:2 protiv Norwicha, a Bilićeva momčad na kraju može biti jako sretna jer je do boda došla u 93. minuti. Bivši hrvatski izbornik to je na kraju i priznao.

- Imali smo sreće i zato sam zadovoljan jer smo pokazali da imamo duh i karakter. Međutim, ne mogu reći da sam sasvim sretan jer želimo dobiti svaku domaću utakmicu. No, ovoga puta moramo odati priznanje protivniku, rekao je Bilić.

West Ham je na trećem mjestu, ima 13 bodova, samo tri manje od vodećeg Manchester Uniteda.

- Bila je ovo čarobna utakmica, ali i tipična ligaška. Imala je sve, bila je dramatična i uzbudljiva, bilo je tu agresivnosti, prekida, četiri gola i sjajne obrane. 'Ubili' su nas u uvodnih 25 minuta, bili su puno bolji od nas i frustrirali nas, ali posljednjih 15 minuta u prvom poluvremenu smo bili fantastični, brži od njih, skoro zabili još jedan pogodak nakon toga, ali je njihov golman napravio razliku. Ne letim od sreće, ali ovo je ipak dobar bod.

>>Bilićev West Ham spasio se u 93. minuti, Arsenal pokvario Kramarićeve prve minute ove sezone

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.