MORAT ĆE PLATITI

Legendarni nogometaš motornom pilom nasrnuo na susjedovu garažu, kažnjen je

Continuation of trial against Jens Lehmann
Foto: Peter Kneffel/DPA
1/2
28.09.2024.
u 12:17

Lehmann, koji je također optužen za izbjegavanje plaćanja parkinga u zračnoj luci München, platio je i te kazne, dodao je Ufer

Bivšeg vratara Arsenala i Njemačke Jensa Lehmanna sud u njegovom rodnom gradu Starnbergu kaznio je sa 135.000 eura jer je motornom pilom oštetio garažu svog susjeda.

Lehmanna, kojeg je državni odvjetnik optužio da je prepilio krovnu gredu u garaži, prvobitno je kažnjen sa 420.000 eura zbog incidenta iz srpnja 2022., a sada je taj iznos smanjen nakon žalbe.

"Gospodin Lehmann prihvaća odgovornost. Nagodio se sa svojim susjedom", citiraju njemački mediji izjavu Lehmannova odvjetnika Floriana Ufera nakon odluke od petka.

Lehmann, koji je također optužen za izbjegavanje plaćanja parkinga u zračnoj luci München, platio je i te kazne, dodao je Ufer.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije