KUP KREŠIMIRA ĆOSIĆA

Bivši cibos Vrbanc izbacio vukove iz Kupa!

Foto: Davor Puklavec/PIXSELL
Bivši cibos Vrbanc izbacio vukove iz Kupa!
29.12.2011.
u 21:09
- Najbolju utakmicu karijere posvetio sam baki Mariji koja je umrla na Božić - rekao je Vrbanc.
Pogledaj originalni članak

Novi šok za nekad veliki klub iz Savske. Po prvi put u neovisnoj Hrvatskoj, Cibona neće igrati u finalu Ćosićeva kupa. U četvrtfinalu Zagrepčane je u Višnjiku nokautirao Zadar (90:89) i to košem Ante Delaša sa sirenom.

Zagrebaši su pak rutinski odradili posao kod autsajdera Zaboka. I bez Simona i Heytvelta, slavili su uvjerljivih 92:69. Uz momčad nije bilo ni viroznog trenera Androića, no njegov pomoćnik Dražen Orešković uspješno ga je zamijenio.

Final Four izborili su i košarkaši Splita pobijedivši Alkar (80:71), a četvrtog sudionika znat ćemo nakon današnjeg dvoboja četvrtoplasiranog iz A-1 lige Darde i drugoplasiranog iz regionalne lige, Cedevite (19).

Da pod kapom nebeskom ipak ima pravice dokazao je Goran Vrbanc. Dečko kojeg je Cibona ljetos odbacila "zahvalio" se sa 44 koša. Čak 32 utrpao je cibosima u prvom poluvremenu.

- Sve se vraća sve se plaća. Svaka čast mojim bivšim suigračima i treneru Lutzu, oni su mi odmah čestitali, no Cibona kao klub ovo je zaslužila. Bila je ovo za mene emotivno teška utakmica jer mi je baka Marija umrla na Božić. S njom sam bio jako povezan i premda je sahranjena u utorak nije dolazilo u obzir da ja ne igram jer bi i ona tako htjela. Imali smo veliku tugu u kući i ja sam igrao za nju - kazao nam je emotivno junak utakmice.

Vrbanc je u Ciboni proveo pet godina, a u majici Zadra mu se dogodila utakmica karijere baš protiv kluba koji ga je podcijenio.

- Još mi duguju jednu cijelu sezonu i već sam pokrenuo postupak kod Fibe.

Cibonin sportski direktor Prkačin je isključen, a redari su ga zaustavili da se ne obračuna s nekim iz publike.

OTVORILA DUŠU ZA VEČERNJI

Jelena Perčin: 'S prvim suprugom imam fenomenalan odnos, a Momo djecu 'na papiru' može viđati svaki drugi vikend'

– U trenutku kada su mediji dobili informaciju da smo se Momo i ja razveli, mi smo već godinu dana bili zapravo razvedeni. Tako da je sada već prošlo dvije godine otkad je svatko krenuo svojim putem. Svojoj djeci nikada nisam rekla: "Vaši mama i tata više se ne vole." To mi je grozno! Uvijek sam im objašnjavala da volim njihovog tatu, ali da više nismo zaljubljeni – između ostalog, kazala je glumica Jelena Perčin u velikom intervjuu za Večernji list.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

Avatar comandante
comandante
23:18 29.12.2011.

Ajde vise nadjite normalnog treneranpr. Perasa i prestanite kupovati igrace na kile. Potpisujete svakoga tko prosete pasazom ispod dvorane. Nekad je to bio klub... A sada ga vode Bandici, Prkacini a sef omladinskog pogona je Sesar, pa odite u p.m!!!!

OB
-obrisani-
07:19 30.12.2011.

Ko če kome ako neče Prava Hrvatina vratiti mjeru bratu svome..