Luka najslabija karika?

Bivši igrač Liverpoola omalovažavao Modrića pa ga ismijali na Twitteru

Foto: Reuters (Ilustracija)
Bivši igrač Liverpoola omalovažavao Modrića pa ga ismijali na Twitteru
25.05.2014.
u 14:24
"Ovakvi komentari razlog su zbog čega si trenutačno komentator, a ne menadžer nekog kluba"
Pogledaj originalni članak

Graeme Souness, bivši igrač i trener Liverpoola, koji je u karijeri vodio i Newcastle, Benficu i Torino, uoči finala Lige prvaka kritizirao je Luku Modrića.

"Luka Modrić definitivno je najslabija karika u momčadi Reala", samo je jedan od komentara koje je Souness izrekao za Sky Sports, a to je izazvalo pravu buru. Na Twitteru je krenula velika rasprava, a prvi je u obranu hrvatskog reprezentativca stao igrač Arsenala Alex Oxlaide-Chamberlain.

"Jesam li ja to upravo čuo da je Souness rekao da je Modrić slabost Reala i malonogometni igrač? Ne mogu se s tim složiti, on je svjetska klasa", napisao je Oxlaide-Chamberlain, a nadovezali su se i ostali nogometni zaljubljenici.

"On zaista nema pojma! Pljuje po igračima kao što su Ramos i Modrić, a uopće nije znao ni Modrićevo ime".

"Ovakvi komentari razlog su zbog čega si trenutačno komentator, a ne menadžer nekog kluba".

U Lukinu obranu stali su i navijači Newcastlea. Na svom službenom Twitter profilu napisali su:

"Jeste li vidjeli kako je Souness prozvao Modrića malonogometašem? Ne možemo vjerovati da je takav klaun uopće bio naš trener".

U svakom slučaju, Luka mu je vrlo brzo odgovorio na terenu. Real je osvojio Ligu prvaka, a Luka je imao ključnu asistenciju (Ramosu za 1:1). Kako su i navijači napisali, Sounessu bi bilo bolje da se neko vrijeme ne oglašava na društvenim mrežama...

>>Evo zašto je Modrić morao smirivati Simeonea

>>Modrić je sve oduševio, a predsjedniku Perezu više nije žao što ga je doveo!

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 4

RI
Rizlman
15:52 25.05.2014.

Souness je bio veliki igrač, glava slavnog Liverpoola s kraja sedamdesetih i početka osamdesetih koji je tad harao Europom i bio jedan od najboljih klubova u povijesti. Ali isto tako, evo i dokaza da netko tko je bio vrhunski nogometaš ne mora isto tako biti i dobar poznavatelj igre, a on se ovakvom izjavom teško blamirao.

KA
kaptol
18:40 25.05.2014.

Moze pisati i pricati tko sta hoce Luka je pokazao sinoc sta zna i koliko vrijedi .Svaka mu cast samo da takav bude i u Brazilu a nadam se da nas nece iznevjeriti.

CA
cortesova arkebuza
21:16 25.05.2014.

yupix,kako se Luku doživljava kod vas u srbiji???