Lass Diarra tuguje

Bivši Modrićev suigrač iz Reala u napadu izgubio rođakinju

Foto: NPH/Pixsell
Bivši Modrićev suigrač iz Reala u napadu izgubio rođakinju
14.11.2015.
u 21:59
"Moja nećakinja Asta Diakite je bila među žrtvama, kao i stotine drugih nedužnih Francuza. Bila mi je velika podrška, bila mi je kao sestra."
Pogledaj originalni članak

U terorističkim napadima u Parizu život je izgubilo oko 130 ljudi, a među njima je bila i rođakinja nogometaša Lassane Diarre. Bivši Modrićev suigrač iz Reala, a koji je u karijeri još igrao i za Chelsea, Arsenal, Portsmouth..., jučer je nastupao za Francusku u prijateljskoj utakmici protiv Njemačke, a kasnije je saznao tužnu vijest. Tu informaciju podijelio je na Twitteru.

- Dobra večer svima. Teškog srca vam se obraćam nakon dramatičnih događaja jučer u Parizu. Kao što ste već imali prilike pročitati, napad je imao osobni utjecaj na mene. Moja nećakinja Asta Diakite je bila među žrtvama, kao i stotine drugih nedužnih Francuza. Bila mi je velika podrška, bila mi je kao sestra. Vrlo je važno za sve nas, kao reprezentativce naše države, da progovorimo i ostanemo ujedinjeni u inat stravi koja nema niti boju kože niti religijsku opredijeljenost. Zajedno moramo štititi, voljeti i poštivati. Hvala vam svima na brojnim porukama. Čuvajte sebe i svoje i neka žrtve napada počivaju u miru

>>Terorist imao ulaznicu za utakmicu, htio se raznijeti na stadionu i uzrokovati smrtonosni stampedo

>>Ovo je trenutak kada su tijekom utakmice Francuska - Njemačka počele eksplozije

OTVORILA DUŠU ZA VEČERNJI

Jelena Perčin: 'S prvim suprugom imam fenomenalan odnos, a Momo djecu 'na papiru' može viđati svaki drugi vikend'

– U trenutku kada su mediji dobili informaciju da smo se Momo i ja razveli, mi smo već godinu dana bili zapravo razvedeni. Tako da je sada već prošlo dvije godine otkad je svatko krenuo svojim putem. Svojoj djeci nikada nisam rekla: "Vaši mama i tata više se ne vole." To mi je grozno! Uvijek sam im objašnjavala da volim njihovog tatu, ali da više nismo zaljubljeni – između ostalog, kazala je glumica Jelena Perčin u velikom intervjuu za Večernji list.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

VI
VisAVis2
23:57 14.11.2015.

Neka im, njihova kolonjalna prošlost im se vraća! Zacrnila se Francuska! Još će oni plakat za Hitlerom i proklinjat dan kada su ih američki i engleski crnci "oslobodili"! Najpametnija francuskinja je bila Edith Piaf i maršal Petten!