Youri Mulder tvrdi:

Bivši nizozemski nogometaš: Dinamo se kladi protiv sebe!

Foto: Marko Lukunić/PIXSELL
Bivši nizozemski nogometaš: Dinamo se kladi protiv sebe!
08.11.2012.
u 12:05
U nekoliko navrata tijekom utakmice cinično je komentirao da se Dinamovi igrači izmiču nogometašima pariške momčadi
Pogledaj originalni članak

Youri Mulder, bivši nogometaš, a sada pomoćni trener Twentea, radi kao sukomentator na nizozemskoj javnoj televiziji NOS TV. Komentirajući tako utakmicu između PSG-a i Dinama, Mulder je u nekoliko navrata izrazio sumnju u poštenje Dinamovih igrača.

– Moje sumnje su da su se išli kolektivno kladiti. I sutra će to ponoviti – rekao je bivši nizozemski reprezentativac te bivši igrač Schalkea, prenosi elfvoetbal.nl.

U nekoliko navrata tijekom utakmice cinično je komentirao da se Dinamovi igrači izmiču nogometašima pariške momčadi kako bi ovi što lakše postigli pogodak. Na kraju se prisjetio i prošlogodišnje utakmice Dinama i Lyona na Maksimiru kada je francuska momčad pobijedila 7:1.

– Tada su svi primijetili da se dogodilo nešto sumnjivo, no nitko nije ništa poduzeo. Istu stvar očekujem i sad – zaključio je Mulder na kraju utakmice.

>>>Dinamo uzvratio Mulderu: Tražit ćemo da ga se sankcionira

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 19

Avatar Piruška
Piruška
13:41 08.11.2012.

Naravno da su namjestili rezultat protiv Liona, to je i sljepac mogao vidjeti, a zašto nije UEFA reagirala, e to je več neko drugo pitanje ! Uglavnom ovo što se događa sa Dinamom je takva sramota da mi se čini da takva sramota u nogometu još nije viđena !

PN
premda_nije
14:43 08.11.2012.

jadnik nizozemski, ako je dinamo i izbacio tako prošle godine njihovog ajaxa, i neka je neka pati i danas! ...a možda je i razlog što su dinamovi dečki stari 21,7 godina u prosjeku... možda se i mali halilović izmicao uz aut liniju kada mu je u kostu ušao onaj branič PSG-a?! :D

Avatar Django
Django
13:37 08.11.2012.

– Tada su svi primijetili da se dogodilo nešto sumnjivo, no nitko nije ništa poduzeo. Istu stvar očekujem i sad – zaključio je Mulder na kraju utakmice --------------------- Je li isti komentar pao i za utakmicu Bayern-Lille 6:1, gdje je u prvom poluvremenu bilo 5:0, a u drugom 1:1 ?