NOVO POJAČANJE?

Bivši reprezentativac i osvajač medalje dolazi u Hajduk? 'To je jedina HNL opcija'

Foto: Marko Prpic/PIXSELL
Bivši reprezentativac i osvajač medalje dolazi u Hajduk? 'To je jedina HNL opcija'
27.12.2022.
u 11:11
Hajduk želi angažirati dijete kluba Filipa Bradarića koji je u međuvremenu napravio dobru iznozemnu karijeru i osvojio srebro u Rusiji
Pogledaj originalni članak

Splitski Hajduk mogao bi poslije Nove godine dobiti veliko pojačanje u liku Filipa Bradarića, iskusnog 31-godišnjeg zadnjeg veznog koji je trenutno slobodan igrač nakon što je otišao iz Saudijske Arabije iz Al Ahlija. Bradarić je bio član hrvatske ekspedicije u Rusiji koja je osvojila srebrnu medalju 2018. godine, a nastupao je još za Rijeku, Cagliarija i Celtu iz Viga. Karijeru je započeo upravo na Poljudu da bi potom otišao u Rijeku i osvojio povijesnu dvostruku krunu. 

- Ponuda ima sa svih strana svijeta. Nisu to ponude kao prije nekoliko godina, ali ima nešto zanimljivo. Još gledam, vidjet ćemo. Hajduk? Ne znam, vidjet ćemo. Sada sam dosta vremena proveo s obitelji. To mi je trebalo, dok sam bio vani, propustio sam dosta toga. Osjećam se nikad sretnije i zadovoljnije. Hajduk ima najbolju ekipu u zadnjih 15-20 godina i očekivanja su napad na titulu - rekao je na turniru četiri kafića, prenosi Dalmatinski portal

Bivši vatreni je 2015. godine poručio da se u HNL može vratiti jedino ako će potpisati za Hajduk, nije promijenio mišljenje.

- To sam rekao i stojim iza toga. Nemam više 18 godina, sad ću proslaviti 31. rođendan. Stojim iza svojih riječi i postupaka.

 

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

Avatar Besna Mirela
Besna Mirela
11:28 27.12.2022.

''Ponuda ima sa svih strana svijeta''........ ha ha ha.... zato ti je Hajduk nekako najpribližnija opcija. Tamo svi dolaze iz ljubavi i igraju džabe.

Avatar Moodleen
Moodleen
15:41 27.12.2022.

Ko je pak taj brodarić? Kolko ono ima ukupno minuta u karijerčini?