bivši vatreni

Niko Kranjčar: Cijeli život sam Dinamovac, ali ponosan sam što sam igrao za Hajduk

Zagreb: 13.8.1984. ro?en nogometaš Niko Kranj?ar
strukisa
26.12.2022.
u 23:02

Kranjčara su po dolasku u Hajduk odmah prihvatili i postao je miljenik Torcide

Poslije završenog nastupa na posljednjem turniru Četiri kafića - memorijal Dino Petrinović, pred kamere je stao legendarni Niko Kranjčar. Bivši igrač Dinama, Hajduka, Portsmoutha i Tottenhama, govorio je o razdoblju nastupanja u splitskom klubu. Kranjčar je igrao za Hajduk od 2004. do 2006., nakon što je stigao iz Dinama.

- Predivna je atmosfera, lijepo je kad se skupi ovako veliki broj ljudi na turnir humanitarnog karaktera. Ne iznenađuju me ovacije, ja i Torcida smo uvijek imali prisan odnos, uvijek sam bio cijenjen od navijača Hajduka i uvijek sam se odlično osjećao u Splitu, ali i u cijeloj Dalmaciji - prenosi izjavu Dalmatinski portal

- Imam predivne uspomene u Hajduku, i ponosan sam što sam bio dio jednog tako velikog hrvatskog kluba. Od rođenja sam Dinamovac, ali uvijek sam davao sve od sebe dok sam igrao za Hajduk i to navijači cijene - zaključio je Niko. 

Komentara 2

Avatar pad sa Patrie 2
pad sa Patrie 2
00:01 27.12.2022.

Niko, i nakon toliko godina, hvala ti na svemu! Kralj!

Avatar Tombstone
Tombstone
02:43 27.12.2022.

Puno igraca je dinamo protjerao. Niku, Zutoga, cak I Rivalda....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije