KONTROVERZNI PODUZETNIK

Bivši smetlar ulagao je u hrvatskog drugoligaša 600 tisuća eura, sada ga je isti klub potjerao

Foto: Davor Javorovic/PIXSELL
Bivši smetlar ulagao je u hrvatskog drugoligaša 600 tisuća eura, sada ga je isti klub potjerao
24.09.2024.
u 18:03
Ovim putem želimo javnost obavijestiti da je Skupština NK Zrinskog Osječko 1664, 17. rujna 2024. godine donijela odluku da direktor kluba više neće biti Ivan Komak. Na njegovo mjesto imenovan je Vedran Dervić
Pogledaj originalni članak

Hrvatski drugoligaš Zrinski Osječko ove sezone je potpuno neprepoznatljiv. Nakon što je prošle sezone u zadnjem kolu u izravnom okršaju za plasman u najviši rang hrvatskog nogometa izgubio od Šibenika, ove sezone zasad je ostvarena jedna pobjeda i šest poraza. Zrinski je predzadnji klub Prve lige s tri boda i samo dva postignuta gola. 

Situacija je toliko kritična da je klub odlučio smijeniti direktora Ivana Komaka i kao zamjenika imenovati Vedrana Dervića. Evo što su rekli u klubu:

"Ovim putem želimo javnost obavijestiti da je Skupština NK Zrinskog Osječko 1664, 17. rujna 2024. godine donijela odluku da direktor kluba više neće biti Ivan Komak. Na njegovo mjesto imenovan je Vedran Dervić.
 
Također, ovim putem u ime NK Zrinskog Osječko 1664 želimo uputiti ispriku zbog izjava prema Hrvatskom nogometnom savezu i svima koje je, sad već bivši direktor NK Zrinskog Osječko 1664, Ivan Komak spomenuo.


 Nogomet je sport s puno emocija i strasti te ih mi razumijemo, no žao nam je zbog eventualnih neugodnosti koje su time nastale. NK Zrinski Osječko 1664 sav svoj fokus trenutno usmjerava ka dovođenju novog trenera i novih pojačanja te ohrabrivanja momčadi kako bismo pokazali da naš uspjeh u prošloj sezoni nije bio tek slučajnost, nego sustavan i uporan rad".

- Želim da imamo još dva velika hrvatska brenda uz Vegetu. Hoću da bude Crni Radler broj jedan u svijetu i da ja budem broj jedan u svijetu u nogometu. Prije 16 godina sam bio smetlar, pomoćni radnik i palo mi je na pamet da ću biti prvak svijeta. Danas godišnje ulažem u klub oko 600 tisuća eura - izjavio je jednom prilikom u emisiji Sport Nedjeljom. 

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

MA
marinalučica
18:25 24.09.2024.

Kad se očekuje dovršenje članka?