NAKON PROLASKA

Bjelica ovakve riječi posveti rijetkima: Veliko priznanje za protivnika

Foto: PIXSELLL
Osijek i Slaven Belupo sastali se u četvrtfinalu hrvatskog nogometnog kupa
Foto: PIXSELLL
Osijek i Slaven Belupo sastali se u četvrtfinalu hrvatskog nogometnog kupa
02.12.2021.
u 14:35
Ali imali smo dobrog vratara, malo nespretnost njegovih napadača i  evo... Penali su lutrija. Mi smo danas bili malo bolji i idemo dalje - kazao je trener Osijeka
Pogledaj originalni članak

Bjeličin Osijek prošao je u polufinale Hrvatskog nogometnog kupa nakon drame protiv Slaven Belupa. Prije susreta mnogi bi rekli da je pobjeda Osijeka 'zicer', ali nakon produžetaka i lutrije penala u kojima su s 5:4 bili bolji domaćini i Bjelica je priznao:

- Nitko nas nije ovako nadigrao kao oni u drugom poluvremenu! Moram čestitati Slaven Belupu. Neke momčadi ovoliko prilika nemaju ni da spojimo tri, četiri utakmice... Ali imali smo dobrog vratara, malo nespretnost njegovih napadača i  evo... Penali su lutrija. Mi smo danas bili malo bolji i idemo dalje - kazao je trener Osijeka nakon susreta za HNTV. 

S druge strane, Zoran Zekić je iznenadio mnoge kada je u 37. minuti napravio trostruku zamjenu.

-  Nikome nije plan raditi zamjenu u trideset i nekoj minuti, ali mislim da pored svega morate imati neku intuiciju u ovome poslu. U prvome dijelu se nismo, kako se kaže, mogli dva puta dodati, a onda drugo baš, baš dobro. Prilika, i to puno prilika... I normalno da moraš nakon toga napraviti neku grešku. Penal naš pa njihov. Poslije ovog najbolje je otići kući i isplakati se. Što drugo reći. Sreća nam je u potpunosti okrenula leđa. 

Foto: PIXSELLL
Osijek i Slaven Belupo sastali se u četvrtfinalu hrvatskog nogometnog kupa

- Moram čestitati našem golmanu. Sušak. Imao je prvu utakmicu. Rekao sam mu ranije, nije bitno je l' prva ili 100. karakter se pokazuje od početka. Čestitam njemu i svim svojim igračima.

Osijek se tako pridružio Gorici i Hajduku koji su četvrtfinale izborili još u utorak, Gorica je boljim izvođenjem 11-eraca izbacila Istru 1961, a Hajduk je kao gost sa 6:3 svladao Lokomotivu, a na kraju dana u polufinale je stigla i Rijeka koja je srušila Dinamo, a i Damira Krznara s njegove klupe.

OTVORILA DUŠU ZA VEČERNJI

Jelena Perčin: 'S prvim suprugom imam fenomenalan odnos, a Momo djecu 'na papiru' može viđati svaki drugi vikend'

– U trenutku kada su mediji dobili informaciju da smo se Momo i ja razveli, mi smo već godinu dana bili zapravo razvedeni. Tako da je sada već prošlo dvije godine otkad je svatko krenuo svojim putem. Svojoj djeci nikada nisam rekla: "Vaši mama i tata više se ne vole." To mi je grozno! Uvijek sam im objašnjavala da volim njihovog tatu, ali da više nismo zaljubljeni – između ostalog, kazala je glumica Jelena Perčin u velikom intervjuu za Večernji list.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.