PRVA HNL

Bjelica si ne smije dozvoliti i drugi kiks protiv Istre, trebaju mu bodovi ako želi na vrh

Foto: Goran Kovacic/PIXSELL
Bjelica si ne smije dozvoliti i drugi kiks protiv Istre, trebaju mu bodovi ako želi na vrh
06.11.2021.
u 11:34
- Čeka nas teška utakmica protiv jedne od najjačih momčadi u HNL-u. Idemo se natjecati i postići najbolji mogući rezultat. Trebamo igrati našu igru i biti agresivni, pokazati da se možemo boriti, najavio je dvoboj s Osijekom trener Istre Gonzalo Garcia
Pogledaj originalni članak

Nakon što je u prvoj utakmici 15. kola Prve HNL Gorica kao gost svladala Slaven Belupo sa 2:1, danas su na rasporedu dvije utakmice.

U jednoj od te dvije Osijek od 15 sati dočekuje Istru 1961 na Gradskom vrtu. Podsjetimo, u prvoj međusobnoj utakmici ove sezone Istra je na Aldo Drosini svladala Osijek 1:0

- Čeka nas teška utakmica protiv jedne od najjačih momčadi u HNL-u. Idemo se natjecati i postići najbolji mogući rezultat. Trebamo igrati našu igru i biti agresivni, pokazati da se možemo boriti, najavio je dvoboj s Osijekom trener Istre Gonzalo Garcia.

- Sigurno nas čeka zahtjevan zadatak, ali će igrači koji će istrčati pred naše navijače, koje pozivam da dođu i da nas podrže, pružiti svoj maksimum, a kada damo svoj maksimum onda su izgledi za pobjedu veliki, rekao je u najavi trener Osijeka Nenad Bjelica.

Osijek je s 27 bodova na trećem mjestu ljestvice, isto imaju i Dinamo i Rijeka, ali Modri imaju utakmicu manje. Istra je na osmom mjestu s 15 bodova.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.