Laureus

Blanka prvi favorit, Vonn nije ni došla

Foto: Reuters
Blanka prvi favorit, Vonn nije ni došla
06.02.2011.
u 14:12
Blanka će nositi večernju haljinu koju je kreirao studio I-gle, a frizuru će joj napraviti Nora, supruga njezina menadžera Edletzbergera koja u Dubaiju ima salon.
Pogledaj originalni članak

Blanka Vlašić, aktualna svjetska prvakinja u skoku u vis, dobila je sve moguće nagrade, bilo kao najbolja atletičarka (izabrali su je Europski i Svjetski atletski savez) ili sportašica (Udruženje sportskih novinara svijeta) u 2010. godini. Danas bi priča trebala biti zaokružena dodjelom sportskog Oscara – Laureusa. Blanka je nominirana u konkurenciji čak tri tenisačice (Serena Williams, Caroline Wozniacki i Kim Clijsters), skijašice (Lindsey Vonn) te atletičarke (Jessica Ennis).

– Još se ništa ne zna. Možda je znakovito to što ovdje nema Lindsey Vonn, koja je jedina Blankina ozbiljna suparnica. Opet, možda se više cijeni olimpijsko zlato, a s druge strane atletika je među članovima akademije Laureus popularnija od skijanja – rekao je Joško Vlašić, Blankin otac.

Joška i Blanku (trener Bojan Marinović ostao je ovaj put u Splitu), dočekala je limuzina koja ih je odvezla do hotela.

– Hotel ima sedam zvjezdica. Ludilo. Nikada nisam bio u hotelu s toliko zvjezdica – istaknuo je Joško.

Iako se ne zna je li Blanka dobitnica, zna se da će biti prezenterica i da će uručiti jednu od nagrada.

– Jučer sam imala probu kao prezenterica, a druženje smo poslije nastavili u jahting klubu – rekla je Blanka, koja je među prvima u hotelu susrela Stefku Kostadinovu, kojoj godinama pokušava "oteti" svjetski rekord u visu.

– Ako Blanka osvoji Laureus, preostaje joj još samo da dobije nagradu Grada Splita. Oni uvijek posljednji proglašavaju – rekao je Joško Vlašić.

Dosadašnje pobjednice – 2000.: Marion Jones; 2001.: Cathy Freeman; 2002.: Jennifer Capriati; 2003.: Serena Williams; 2004.: Annika Sorenstam; 2005.: Kelly Holmes; 2006.: Janica Kostelić; 2007.: Jelena Isinbajeva; 2008.: Justine Henin; 2009: Jelena Isinbajeva; 2010.: Serena Williams

OTVORILA DUŠU ZA VEČERNJI

Jelena Perčin: 'S prvim suprugom imam fenomenalan odnos, a Momo djecu 'na papiru' može viđati svaki drugi vikend'

– U trenutku kada su mediji dobili informaciju da smo se Momo i ja razveli, mi smo već godinu dana bili zapravo razvedeni. Tako da je sada već prošlo dvije godine otkad je svatko krenuo svojim putem. Svojoj djeci nikada nisam rekla: "Vaši mama i tata više se ne vole." To mi je grozno! Uvijek sam im objašnjavala da volim njihovog tatu, ali da više nismo zaljubljeni – između ostalog, kazala je glumica Jelena Perčin u velikom intervjuu za Večernji list.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

NI
nidjomidjo
12:03 08.02.2011.

Idiote brkati nije došla jer je slijedeći dan imala nastup u Super-G-u na Svjetskom prvenstvu u Garmischu. Možda se trebala teleportirati ili bilocirati ili ti smatraš da nastup na nekakvom SP u skijanju nije dovoljno dobar izgovor za nedolazak. E moj brkati idiote skijanje je sport u kojem se ne može baš često grijati guzica na toplom arapskom pijesku i hladiti se pod palmama.

NI
nidjomidjo
12:27 08.02.2011.

A i ti majstore novinaru mogao bi malo provjeriti stvari prije nego staviš ovakav naslov