Laureus

Blanka se upoznala s Nadalom, Joško kupio supruzi rođendanski dar

Foto: Reuters
Blanka se upoznala s Nadalom, Joško kupio supruzi rođendanski dar
08.02.2011.
u 18:21
- Na zabavi nakon svečane dodjele nagrada domaćin nije štedio, bilo je pića i ića u izobilju - rekao je Joško Vlašić.
Pogledaj originalni članak

Blanka Vlašić i njezin otac Joško ostali su cijeli dan u Abu Dhabiju nakon svečane dodjele nagrada Laureus.

– Dan smo proveli odmarajući se, nije se događalo ništa posebno. Otišli smo u kupnju jer sam supruzi Veneri morao izabrati rođendanski dar. Naime, rođendan joj je bio u nedjelju, a mi smo već bili ovdje – istaknuo je Joško Vlašić.

Niste išli gledati kako, primjerice, izgleda staza za formulu 1?

– Nismo za to zainteresirani.

Kako je bilo na zabavi nakon dodjele nagrada?

– Samo ću reći da domaćini nisu ni na čemu štedjeli. Bilo je svega u izobilju. Uglavnom smo se družili s bivšim atletičarima, Frenkijem Fredericksom, Edwinom Mosesom, Stefkom Kostadinovom....

Blanka je upoznala nekoliko vrhunskih sportaša poput Vitalija Klička, Iliea Nastasea, Nadie Comaneci, a upoznala se i sa španjolskim tenisačem Rafaelom Nadalom koji je dobio nagradu kao najbolji sportaš.

– Izmijenili su nekoliko riječi, ništa posebno – zaključio je Joško Vlašić.

Blanku smo pitali zašto je izjavila da joj je ponedjeljak bio jako stresan.

– Zato što se u ponedjeljak puno toga događalo u vrlo kratko vrijeme, a iznervirala sam se jer 90 minuta prije nego što sam trebala izaći na pozornicu nisam imala ni frizuru ni šminku. Malo su zakazale djevojke iz salona zaduženog za moj izgled na izboru – istaknula je Blanka Vlašić.

OTVORILA DUŠU ZA VEČERNJI

Jelena Perčin: 'S prvim suprugom imam fenomenalan odnos, a Momo djecu 'na papiru' može viđati svaki drugi vikend'

– U trenutku kada su mediji dobili informaciju da smo se Momo i ja razveli, mi smo već godinu dana bili zapravo razvedeni. Tako da je sada već prošlo dvije godine otkad je svatko krenuo svojim putem. Svojoj djeci nikada nisam rekla: "Vaši mama i tata više se ne vole." To mi je grozno! Uvijek sam im objašnjavala da volim njihovog tatu, ali da više nismo zaljubljeni – između ostalog, kazala je glumica Jelena Perčin u velikom intervjuu za Večernji list.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

DR
dragogera
19:04 08.02.2011.

ma to josko,sad u sljedecim memoarima pisi kako formula jedan uopce nije sport.to su tamo neke masine koje proizvode mnogo buke.u tom abu dhabiju osim pjeska,zgrada,hotela i te staze i nema se bas puno vidjeti.ferrari centar sa vlakom smrti i staza su zbog koje se i ide u abu dhabi(osim ako nisi biznismen pa sklapas posao sa arapima),al panja to ne zanima.strasan lik taj vlasic