brutalni novci

Bojan Bogdanović je novi kralj u Detroitu: Najbolji HR košarkaš produžio ugovor i zarađivat će bogatstvo

Foto: Rick Osentoski/REUTERS
Bojan Bogdanović je novi kralj u Detroitu: Najbolji HR košarkaš produžio ugovor i zarađivat će bogatstvo
31.10.2022.
u 08:51
Popularni Babo je ostao najplaćeniji hrvatski sportaš koji će u dvije godine zaraditi novac za 'dva života'.
Pogledaj originalni članak

Bojan Bogdanović je u nedjelju s Detroit Pistonsima dogovorio produženje postojećeg ugovora za još dvije godine, do ljeta 2025., za 39,1 milijuna USD, a onda je postigao 21 koš u domaćoj pobjedi 128-114 nad aktualnim prvacima Golden State Warriorsima.

Četvoricu igrača Pistonsa sa 20 ili više koševa predvodio je Saddiq Bey sa 28, Isaiah Stewart je ubacio 24 uz 13 skokova, a Cade Cunningham je uz 23 poena imao i 10 skokova te devet asistencija.

Kod Golden Statea najbolji su bili Stephen Curry sa 32 koša i Jordan Poole sa 30.

Detroit (2-5) je tako prekinuo niz od pet poraza i sada je na 13. mjestu Istočne konferencije, a Golden State (3-4) je drugim porazom u nizu pao na 11. mjesto na Zapadu.

Iz njih su Los Angeles Clippersi (2-4) koji su doživjeli četvrti uzastopni poraz izgubivši kao domaćini sa 91-112 od New Orleans Pelicansa. Ivica Zubac je postigao četiri koša uz šest skokova. Pelicanse su do pobjede predvodili CJ McCollum sa 22 koša i Zion Williamson sa 21 poenom, 12 skokova i sedam asistencija.

Standings provided by Sofascore

>> VIDEO: Izjava izbornika Hrvoja Horvata na okupljanju rukometne reprezentacije uoči kvalifikacija za EP 2024.

POPULARNA INFLUENCERICA

Ella Dvornik o bivšem suprugu: 'Svoj razvod ne doživljavam kao loš san, sigurna sam da ćemo biti prijatelji i svemu se smijati'

- Razvod još traje, ali ne doživljavam ga kao loš san. To je samo jedna faza u životu iz koje učim i idem dalje. Ne smatram to ni greškom. Da moram sve ponoviti, ponovila bih, to su sve bile lekcije i blagoslovi. I mi smo danas ljudi koji jesmo zbog toga. Zahvalna sam na cijelom iskustvu, imamo dvije divne kćerkice i puno lijepih uspomena, a sigurna sam da ćemo u budućnosti biti odlični prijatelji i da ćemo se smijati svemu što se dogodilo - priznala je Ella Dvornik u razgovoru za Večernji list.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

Avatar messerschmidt
messerschmidt
11:26 31.10.2022.

Svaka čast, ali - doma nema ekipu i nema s kim igrati.