FABRIZIO ROMANO

Borna Sosa u pregovorima sa španjolskim velikanom. Vatreni uskoro radi transfer karijere?

Foto: Igor Kralj/PIXSELL
Borna Sosa u pregovorima sa španjolskim velikanom. Vatreni uskoro radi transfer karijere?
16.08.2023.
u 16:51
Lijevi branič Stuttgarta i hrvatske reprezentacije mogao bi poslije nekoliko loših sezona u Stuttgartu promijeniti klupsku sredinu
Pogledaj originalni članak

Lijevi branič vatrenih Borna Sosa je prema informacijama Fabrizija Romana u pregovorima sa španjolskom Sevillom i to napreduje jako dobro. Branič Stuttgarta mogao bi sletjeti u Andaluziju ukoliko Acuna napusti Sanchez Pizjuan, prethodno je to napravio  Ludwig Augustinsson pa trener Mendilibar nema puno riješenja na toj poziciji. 

VEZANI ČLANCI:

Romano nije naveo odštetu koju bi momčad Ivana Rakitića mogla platiti Stuttgartu, ali ranije se pisalo o iznosu od 15 milijuna eura što neka realna cijena. Doduše, tada je zainteresiran bio Nottingham Forest, engleski klub koji je nešto rastrošniji od Seville, ali za očekivati je da neće biti velike razlike u cijeni, jedno vrijeme se spominjao i Bayer Leverkusen. 

Sosa je u Stuttgartu od 2018. godine, kada je stigao iz Dinama u transferu vrijednom šest milijuna eura. Već nekoliko prijelaznih rokova povezuje ga se s odlaskom iz Mercedez Benz Arene, ali do sada nije bilo realizacije posla. 

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.