TEŽAK PORAZ

Borussia s bolnih 3:0 ispratila Srnin i Duduov Šahtar iz LP

Foto: Reuters/Pixsell
Borussia Šahtar (1)
Foto: Reuters/Pixsell
Borussia Šahtar (1)
Foto: Reuters/Pixsell
Borussia Šahtar (1)
Foto: Reuters/Pixsell
Borussia Šahtar (1)
05.03.2013.
u 22:45
Darjio Srna odigrao je cijelu utakmicu za Šahtar, a Eduardo ju je odgledao s klupe
Pogledaj originalni članak

Uzvrat osmine finala Lige prvaka između Borussije iz Dortmunda i Šahtara bio je jednosmjerna ulica. Sa 3:0 ispratili su Nijemci Ukrajince kući i izborili plasman dalje, ukoliko je i bilo dvojbi nakon prve utakmice koja je završila sa 2:2.

Izabranici Mircee Lucescua nisu imali šanse kod "nabrijanih" Nijemaca, mreža im je načeta već u 31. minuti. Strijelac je bio Santana nakon kornera Gomeza koji šest minuta kasnije pogađa za 2:0. Njemu je pak dodao Lewandowski koji je povukao kontru s lijeva i odlično ubacio u prostor.

Prvu konkretnu priliku na utakmici Šahtar je kreirao tek u 48. minuti. Fernandinho je bio u šansi na samo par metara od domaćeg vratara Weidenfellera, no zabrljao je, zbunio se i prokockao veliku priliku kojom se još nešto i moglo spasiti.

Da spasa nema bilo je jasno u 59. minuti kada Blaszczykowski, na neplansku asistenciju Šahtarova golmana Pjatova, zabija za konačnih 3:0.

Kapetan Šahtara Darijo Srna odigrao je cijeli susret dok ga je Eduardo odgledao s klupe.

 

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

AJ
a.j.killer
23:28 05.03.2013.

zašto 'bolnih'? šta bismo trebali navijati za klubove po tome igraju li hrvatski igrači u njima? Borussia Dortmund je nešto najljepše što danas postoji u vrhunskom nogometu i svaka njihova pobjeda je nešto lijepo.

Avatar Idler 3
Idler 3
23:40 05.03.2013.

Šteta, jesenas bi ovo bila tekma iz snova al preduga zimska pauza "ubija" i Ruse i Ukrajince. Inače i meni je Borusia pravo nogometno osvježenje zadnjih leto dan !!!