Dinamo

Božićni dar: Mamić u petak predstavlja novog trenera

Foto: Igor Kralj/Pixsell
Božićni dar: Mamić u petak predstavlja novog trenera
22.12.2011.
u 13:11
Dinamo će nakon nešto manje od tri tjedna u petak dobiti novog trenera. Izvršni predsjednik Zdravko Mamić u 12 sati sazvao je konferenciju za novinare, gdje će objaviti ime novog trenera modrih.
Pogledaj originalni članak

Ime novog trenera u Maksimiru čuvaju poput najstrože vojne tajne, no izvor blizak klubu je izjavio da će navijači biti zadovoljni. Iako se ime novog trenera samo nagađa, to sigurno nisu Ćiro Blažević i Dražen Besek.

OTVORILA DUŠU ZA VEČERNJI

Jelena Perčin: 'S prvim suprugom imam fenomenalan odnos, a Momo djecu 'na papiru' može viđati svaki drugi vikend'

– U trenutku kada su mediji dobili informaciju da smo se Momo i ja razveli, mi smo već godinu dana bili zapravo razvedeni. Tako da je sada već prošlo dvije godine otkad je svatko krenuo svojim putem. Svojoj djeci nikada nisam rekla: "Vaši mama i tata više se ne vole." To mi je grozno! Uvijek sam im objašnjavala da volim njihovog tatu, ali da više nismo zaljubljeni – između ostalog, kazala je glumica Jelena Perčin u velikom intervjuu za Večernji list.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 48

DU
Deleted user
13:47 22.12.2011.

Možda je Maminjo posegnuo za nekim od domaćih velikana !? Miše , Pudar , Vulić , Katalinić ili najveći od najvećih , nadaleko čuveni i priznati trenerski mag te neprikosnoveni borac za pravdu i poštenje u našem nogometu igor štimac .Osvojio je 2005-te godine naslov sa Hajdukom , je da se sad to istražuje jer je ostao dužan širkanu 95 somova ...... sića.

PN
premda_nije
13:47 22.12.2011.

Što bi razni sportski novinari diljem hrvatskih medija dali da bar oni imaju ekskluzivu i da mogu objaviti već danas ime Dinamova trenera koje samo Mamić zna. Sigurno bi barem jedne novine imale te ekskluzivne informacije da se nisu svi redom mjesecima i godinama natjecali tko će više pljuvati i ocrnti Mamića. Danas bi sigurno barem neki urednik ili novinar \"iz dobro obavještenih izvora\" znao to ime i objavio ga. Evo na što je spalo hrvatsko pljuvačko sportsko novinarstvo. Kad nema afirmativnog pisanja ni u tagovima, nema ni informacija \"iz prve ruke\". Jad i bijeda medija...

Avatar madcap
madcap
17:02 22.12.2011.

Bože dragi samo daj da to bude opet novi-stari trener i veliki nogometni taktičar Jurčić.