HRVATSKA - KUBA 7-0

Hrvatski izbornik nakon velike pobjede: 'Bilo je teško nakon dva poraza, ali uspjeli smo. Dalje će biti još teže'

Pula: Kvalifikacije za 2024 FIFA Futsal World Championship, Hrvatska - Slovačka
Foto: Luka Batelic /PIXSELL
1/5
20.09.2024.
u 19:30

"Nadam se da se Hrvatska probudila i da ćemo sada igrati kako znamo. Nadamo se što boljim rezultatima i čekamo mogućeg suparnika u osmini finala", poručio je dvostruki strijelac Kristijan Čekol

Ako se sve poklopi čekaju nas Španjolska ili Argentina u osmini finala Svjetskog prvenstva, rekao je Marinko Mavrović, izbornik hrvatske reprezentacije u futsalu nakon 7-0 pobjede protiv Kube.

Hrvatska je time nakon dva startna poraza ostvarila prvu pobjedu. Ujedno je slavila visokom razlikom čime je došla do razlike pogodaka -1 i time prilično povećala šanse za prolaz u osminu finala, kao jedna od četiri najbolje trećeplasirane reprezentacije. Natjecanje po skupinama na prvenstvu traje još u subotu i nedjelju.

GALERIJA Tisuće nazočile pogrebu talijanske legende! U golemoj katedrali nije bilo mjesta

Pula: Kvalifikacije za 2024 FIFA Futsal World Championship, Hrvatska - Slovačka
1/16

"Naravno da smo zadovoljni pristupom, bili smo strpljivi jer je Kuba uvijek dobra u prvom dijelu, ali potom padne. To je i sada bio slučaj, a nama je svaki pogodak bio važan zbog željenog plasmana u drugi krug. Bilo je teško dići se nakon dva poraza, pogotovo onog od Tajlanda, ali drago mi je da smo uspjeli. Ako se sve poklopi, čekaju nas ili Španjolska ili Argentina, tako da će biti teško. Trebamo skupiti glave, dobro se odmoriti i pripremiti za sljedeću utakmicu", rekao je nakon pobjede izbornik Mavrović, a zadovoljan je bio i dvostruki strijelac Kristijan Čekol.

"Mislim da smo svi odigrali odlično, odradili sve što je trener tražio i dominirali u oba pravca te zasluženo pobijedili. Željeli smo na kraju igrati i s igračem-vratarem radi poboljšanja gol-razlike, ali nismo iskoristili nekoliko prilika. Nadam se da se Hrvatska probudila i da ćemo sada igrati kako znamo. Nadamo se što boljim rezultatima i čekamo mogućeg suparnika u osmini finala", poručio je Čekol.

VIDEO

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije