NI JEDNA RUŽNA SCENA

Bravo za riječku publiku, vatreni uvijek zaslužuju igrati u ovakvom ozračju

Foto: Igor Soban/PIXSELL
Hrvatska je u Rijeci pobijedila reprezentaciju Latvije s 5:0
Foto: Igor Soban/PIXSELL
Rijeka: Ivan Perišić nakon utakmice poklonio dres
Foto: Goran Kovacic/PIXSELL
Hrvatska je u Rijeci pobijedila reprezentaciju Latvije s 5:0
Foto: Goran Kovacic/PIXSELL
Hrvatska je u Rijeci pobijedila reprezentaciju Latvije s 5:0
09.09.2023.
u 08:46
Čim se nad našom reprezentacijom nadvio sumorni oblak prijetnje igranja bez publike, navijači Hrvatske na Rujevici su ga beskompromisno degažirali - ne uputivši za vrijeme utakmice niti jedan neprimjeren povik
Pogledaj originalni članak

Bravo za vatrene i njihovu briljantnu izvedbu i peticu u mreži Letonaca, ali bravo i za riječku publiku – ona je s najvišom ocjenom u najkritičnijem trenutku položila ispit zrelosti! Naime, čim se nad našom reprezentacijom nadvio sumorni oblak prijetnje igranja bez publike, navijači Hrvatske na Rujevici su ga beskompromisno degažirali - ne uputivši za vrijeme utakmice niti jedan neprimjeren povik, ne upalivši niti jednu baklju, nikoga krivo ne pogledavši. Bilo je to poticajno i pozitivno ozračje kakvo naša reprezentacija zaslužuje imati uvijek; bez klubaških podjela, niskih strasti i prenaglašenih i neobuzdanih izljeva emocija.

Druga najuvjerljiva pobjeda

Bila je ovo 37. domaća utakmica Hrvatske u kvalifikacijama za Europsko prvenstvo bez poraza, zatim druga najuvjerljivija pobjeda u Dalićevoj eri (Maltu smo u gostima svladali 7:1), te 41. Dalićeva pobjeda na klupi Hrvatske u 75. nastupu.

U nizu sjajno raspoloženih reprezentativaca, izuzev malo uspavanoga Josipa Šutala, kao svjetionici stršali su Bruno Petković i Ivan Perišić. Bruni se posrećilo jer je prvi put u dresu reprezentacije postigao dva pogotka – a prvi, iz slobodnjaka, bio je maestralan - dok Ivan Perišić nikako da ponovno proradi kao golgeter. Nevjerojatno koliko se Ivan trudi na terenu, izgara, nudi se, pomaže, ide u završnicu, a istodobno ostaje zakinut za pogodak. Evo, ovo mu je bila već osma utakmica u nizu bez pogotka za vatrene. Posljednji pogodak postigao je u prosincu, u utakmici s Japanom na Svjetskom prvenstvu u Kataru.

 
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

B2
bordon 2
10:00 09.09.2023.

Ni jednu šibicu nisu bacili. Kulturno navijanje. A mnogi su predviđali da će biti svega. Zaslužili su da opet budu domaćini. Šteta što je kapacitet tribina mali.

Avatar Stradun
Stradun
15:56 09.09.2023.

Uzbuđene navijačice bacale su grudnjake svom idolu Lukici.