HAJDUK NE VLADA ŽUPANIJOM

Brbić: Maske su sada pale! Šupraha: Neka Brbić ode

Foto: Ivo Čagalj/Pixsell
Brbić: Maske su sada pale! Šupraha: Neka Brbić ode
27.03.2014.
u 08:30
– Išli smo svjesno na izbore, znali smo kako će završiti, ali sada su barem maske pale. Šupraha nema legitimitet da predstavlja Hajduk, sad se vidi tko je Šupraha – rekao je Brbić.
Pogledaj originalni članak

Hajdukov predsjednik Marin Brbić na sjednici Izvršnog odbora Županijskog nogometnog saveza nije prošao kao kandidat za Izvršni odbor HNS-a. Uvjerljivo ga je, s 11:3, pobijedio predsjednik županijskog saveza Alojzije Šupraha. Prvi dojam je da Hajduk nema moći ni u svojoj kući, pa kako će se onda boriti sa Zdravkom Mamićem. Iz igre su Brbića izbacili prvi susjedi. U Poljudu su poludjeli, Brbić je osuo paljbu na Šuprahu.

– Išli smo svjesno na izbore, znali smo kako će završiti, ali sada su barem maske pale. Šupraha nema legitimitet da predstavlja Hajduk, sad se vidi tko je Šupraha. Kada je bio biran za predsjednika, tražio je i dobio našu potporu, obećao je da će naš predstavnik ići kao kandidat za Izvršni odbor HNS-a – rekao je Brbić.

Više od svega Brbića, odnosno Hajduk, boli što su protiv kandidata bijelih bili klubovi poput Dugopolja i Solina.

– U tim klubovima igraju po tri naša igrača, koje mi plaćamo. Bilo je nekih kombinacija da odmah povučemo te igrače, ali odigrat će ovo prvenstvo do kraja, a Dugopolje i Solin ubuduće neka igrače traže od Saveza – oštar je Brbić.

Ratu očito nema kraja, Hajduk je na fronti s HNS-om, Dinamom, sada i sa svojim županijskom savezom.

– Željeli smo se uključiti u rad HNS-a, ovo nije bilo slučajno, teren je dobro pripremljen – kazao je Brbić.

Šupraha se nije povukao nego je žestoko uzvratio Brbiću.

– Da sam predsjednik Hajduka, nakon ovakvog debakla iste bih sekunde dao ostavku i napustio nogomet. Brbić se nije udostojio ni doći pred Izvršni odbor i predstaviti svoj program. I neka sada ne brka teze, svi smo mi navijači Hajduka, a Brbić je nekompetentan da predstavlja Savez. Njegovo je mišljenje da su hajdukovci samo oni koji uzimaju plaću od Hajduka, a mi ostali to nismo. Naravno da ćemo se u HNS-u boriti za naše klubove, prije svega za Hajduk i Split – u dahu rekao je Šupraha.

OTVORILA DUŠU ZA VEČERNJI

Jelena Perčin: 'S prvim suprugom imam fenomenalan odnos, a Momo djecu 'na papiru' može viđati svaki drugi vikend'

– U trenutku kada su mediji dobili informaciju da smo se Momo i ja razveli, mi smo već godinu dana bili zapravo razvedeni. Tako da je sada već prošlo dvije godine otkad je svatko krenuo svojim putem. Svojoj djeci nikada nisam rekla: "Vaši mama i tata više se ne vole." To mi je grozno! Uvijek sam im objašnjavala da volim njihovog tatu, ali da više nismo zaljubljeni – između ostalog, kazala je glumica Jelena Perčin u velikom intervjuu za Večernji list.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 51

GI
gismund
09:41 27.03.2014.

nije ni čudo da je hajduk godinama na niskim granama kad ga vode ovakvi likovi koji nemaju potporu čak niti od klubova kojima posuđuju igrače?!!

TO
Tot
11:02 27.03.2014.

izgleda da su se u hajduku posvađali sa zdravim razumom, nema veze samo tako naprijed, dominacija Dinama još 10 godina;-)

D2
Dubravko_23
08:46 27.03.2014.

Pometi treba prvo pred svojim vratima. A tek onda pričati o lopovskom Zagrebu...