FRANCUSKA HRVATSKA

VIDEO Brekalo: Sigurno ćemo imati prilike u kontrama i kroz prekide

Foto: Drago Sopta/HNS
VIDEO Brekalo: Sigurno ćemo imati prilike u kontrama i kroz prekide
12.06.2022.
u 20:30
- Nadam se da ćemo ostvariti dobar rezultat, a možda i napokon pobijediti Francusku. Svi se zajedno nadamo da će to biti taj trenutak, makar znamo o kakvoj se reprezentaciji radi - poručio je.
Pogledaj originalni članak

Krilni igrač hrvatske nogometne reprezentacije Josip Brekalo najavio je sutrašnji ogled sa svjetskim prvacima na njihovom Stade de Franceu. Josip je svjestan kako vatrene očekuje težak ispit.

- Čeka nas jako teška utakmica protiv vjerojatno jednog od najjačih suparnika u Europi i svijetu i to na njihovom stadionu, neće biti lako. Međutim, mislim da smo u posljednje dvije utakmice pokazali da imamo kvalitetu i da možemo odgovoriti - kazao je.

Nakon tri utakmice bez pobjede, Francuska mora pobijediti ako želi ostati u igri za plasman na Final Four, ali i kako bi se udaljila od pada u drugi jakosni razred. Brekalo smatra kako će tricolori sigurno navaliti.

- Francuska ne može biti zadovoljna s prve tri utakmice i sigurno će navaliti na nas, no mi ćemo se pripremiti. Sigurno ćemo imati prilike u kontrama i kroz prekide - dodao je.

Hrvatska je protiv aktualnog svjetskog prvaka Francuske u devet susreta upisala šest poraza i tri neodlučena ishoda uz negativnu razliku pogodaka 9:20.

- Nadam se da ćemo ostvariti dobar rezultat, a možda i napokon pobijediti Francusku. Svi se zajedno nadamo da će to biti taj trenutak, makar znamo o kakvoj se reprezentaciji radi. Sigurno ćemo imati svoju šansu - poručio je

>> Pogledajte razgovor sa članovima obitelji Martina Erlića

VIDEO REPORTAŽA: OBITELJ ERLIĆ

Radio je u polju, nisu imali za benzin kad je išao u Dinamo. Tko je novi vatreni kojeg Dalić obožava?

- Sretan sam kada me ljudi zaustave i kažu: “Mićo, blago tebi što si tako odgojio sina...!” Ali takva su sva moja djeca. Martinu sam kazao: “Sine, moraš biti čovjek, imati svoje ja, što će ti novac ako to ne ostvariš”. Dok je bio u Dinamu, nije imao novca, ali uvijek sam mu govorio da zadnjih deset kuna mora podijeliti sa svojim prijateljima, onda si čovjek. Jer, sjećam se da nekada nisam imao novca za benzin da ga odemo posjetiti.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.