VIDEO REPORTAŽA: OBITELJ ERLIĆ

Radio je u polju, nisu imali za benzin kad je išao u Dinamo. Tko je novi vatreni kojeg Dalić obožava?

12.06.2022.
u 16:38

- Sretan sam kada me ljudi zaustave i kažu: “Mićo, blago tebi što si tako odgojio sina...!” Ali takva su sva moja djeca. Martinu sam kazao: “Sine, moraš biti čovjek, imati svoje ja, što će ti novac ako to ne ostvariš”. Dok je bio u Dinamu, nije imao novca, ali uvijek sam mu govorio da zadnjih deset kuna mora podijeliti sa svojim prijateljima, onda si čovjek. Jer, sjećam se da nekada nisam imao novca za benzin da ga odemo posjetiti.

Komentara 2

TA
Tajg
18:06 12.06.2022.

Da je bio sinjčić neke zvjezde ili političara sve bi bilo normalno, a ovako ako su se trudili, pošteno radili i zarađivati,dostojanstveno ponašali izazivaju čuđenje!

RO
Roniya
20:54 12.06.2022.

Kada ga vidim u polju i ne srami se poštena rada, sve mi je jasno - ovo je čovjek! Bravo mladiću, naš i ponos! Lijepo je Marko pjevao - "a sad nova loza raste, vratile se kući laste. Plave krvi bijelog lica, rađaju se nova dica... " Sretno mladiću!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?