EUROPSKA LIGA

Brugge i PAOK odigrali 1:1, Zenit slavio u Belgiji

Foto: Reuters
Brugge i PAOK odigrali 1:1, Zenit slavio u Belgiji
17.09.2010.
u 09:06
Vadis Odjijdja Ofoe, 21-godišnji belgijski veznjak, doveo je u vodstvo Club Brugge protiv PAOK-a u drugoj utakmici Dinamove skupine Europske lige.
Pogledaj originalni članak

No, Grci se nisu predali, Malezas je u 78. minuti zabio za goste. Veliki šok doživio je Juve koji nije uspio pobijediti Lech.

U Hajdukovoj skupini Zenit je razbio Anderlecht u Bruxellesu uz tri pogotka Keržakova, a Ivica Križanac ušao je u igru u sudačkoj nadoknadi.

Španjolci su šokirani jer su im, osim Villarreala, na startu poraženi i branitelj naslova Atletico, od Arisa u Solunu, te Sevilla kod kuće od PSG-a. Slavio je samo Getafe nad danskim Odenseom.

Domagoj Vida odigrao je posljednjih 12 minuta za Bayer protiv Rosenborga, a punu minutažu imali su Manuel Pamić u praškoj Sparti (pobjeda nad Palermom) te bivši Karlovčanin Mario Barić u dresu belgijskog Genta (poraz u Sofiji od Levskog 2:3).

Ognjen Vukojević nije igrao za kijevski Dinamo protiv Bate Borisova, a Nikola Pokrivač iz Red Bulla zamijenjen je protiv Manchester Cityja u porazu 0:2.

Od četiri talijanska kluba – Juventus, Napoli, Palermo i Sampdoria – u 1. kolu nitko nije pobijedio, a tri njemačka predstavnika imaju stopostotan učinak.

Ostale utakmice: Juventus - Lech 3:3, Salzburg - Manchester C. 0:2, Aris - Atletico 1:0, Bayer - Rosenborg 4:0, Levski - Gent 3:2, Lille - Sporting 1:2, Alkmaar - Sheriff 2:1, Dinamo K. - BATE Borisov 2:2, Lausanne - CSKA 0:3, Sparta - Palermo 3:2.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

LA
Lass
23:03 16.09.2010.

sve nam ide u prilog. padaju i jedni i drugi. :-)