Jürgen Kohler:

'Buffon mnogo griješi, on je Borussijina prilika'

Foto: Reuters (Ilustracija)
'Buffon mnogo griješi, on je Borussijina prilika'
17.03.2015.
u 16:57
On je bio vrhunski vratar, ali nije više na nekadašnjoj razini, tvrdi Kohler.
Pogledaj originalni članak

Na ruku Borussiji Dortmund uoči uzvrata osmine finala Lige prvaka s Juventusom ide činjenica da se Andrea Pirlo ipak nije uspio oporaviti od ozljede koju je dobio u tom prvom susretu, a Juve s njim i bez njega nije isti, iako je i bez njega uspio u prvom susretu zabiti pobjednički gol (Morata za 2:1).

Zanimljivo, legenda njemačkog nogometa Jürgen Kohler, koji je igrao za Borussiju i Juventus, tvrdi da će Borussia proći. Kao minus torinske momčadi nije naveo Pirla nego – Buffona.

– On je bio vrhunski vratar, ali nije više na nekadašnjoj razini, dosta griješi i Borussijina je šansa. Cijela je obrana Talijana ranjiva – veli Kohler koji drži da će na kraju biti 3:1 za njemačku momčad.

>>Mandžukićevi konflikti od Dinama do Atletica

ŽELE IH KRSTITI NA KOSOVU

Svi se čude obitelji Đoković, njihovoj djeci strogo je zabranjeno nešto što svi obožavaju

‒ Svi smo u kosovskim samostanima i crkvama palili svijeće za žive i pokojne, za zdravlje i mir. Svijeća je simbol nesebične žrtve, ona gori da bi drugima dala svjetlost i sjaj. Ona je simbol života i prosvjetljenja, otklanjanja strahova i mračnih misli iz našeg uma i srca i predavanju svjetlosti Boga. Kako smo onda usvojili tradiciju slavljenja rođenja života tako što gasimo svijeću na torti dok zamišljamo želju?!

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.