MAHIR EMRELI

Čačić ga nije vidio iako je bio najbolji na pripremama. Sada bi mogao biti Bišćanov važan adut

Foto: Nel Pavletic/PIXSELL
Čačić ga nije vidio iako je bio najbolji na pripremama. Sada bi mogao biti Bišćanov važan adut
31.07.2023.
u 08:00
Protiv praške Sparte igrao je na poziciji “desetke” i bio je vrlo dobar. Sad ga je protiv Istre Bišćan stavio u prvih jedanaest i bio je među najboljima, u suradnji sa sjajnim Ivanušecom, svaki je isporučio pogodak i asistenciju. Emreli je zaslužio priliku i sad ju je iskoristio.
Pogledaj originalni članak

Mahir Emreli u Dinamo je došao kao vrlo zanimljiv igrač, ali dosad se u plavom dresu baš i nije naigrao, istina je da ima 25 utakmica za plave, ali mu minutaža u tim nastupima nije bila značajnija, no bez obzira na to postigao je šest pogodaka. Dobro se sjećamo kada je ušao s klupe na Rujevici i dvaput majstorski zabio u 7:2 pobjedi.

No, kod Ante Čačića nije bio u ozbiljnim planovima, očekivalo se da će nakon zimskih priprema igrati puno više jer je bio ponajbolji na istarskim pripremama. No, onda je shvatio da će prilike dobivati na kapaljku i otišao je u Tursku na posudbu želeći minutažu. Tako je odigrao 12 utakmica i postigao dva pogotka.

No, u Dinamo se vratio s dosta samopouzdanja, kad se priključio Bišćanu na pripremama u Sloveniji, krenuo je jako dobro. Protiv praške Sparte igrao je na poziciji “desetke” i bio je vrlo dobar. Sad ga je protiv Istre Bišćan stavio u prvih jedanaest i bio je među najboljima, u suradnji sa sjajnim Ivanušecom, svaki je isporučio pogodak i asistenciju. Emreli je zaslužio priliku i sad
ju je iskoristio.

VEZANI ČLANCI:

To ne znači da će istisnuti Petkovića, ali za HNL će još kako dobro doći. I ne mora biti špica, polivalentan je igrač koji može igrati i na oba krila te vjerujemo da ćemo ga više viđati na travnjaku. 

SKIJAŠKA DVORANA

FOTO Još neviđeno u Hrvatskoj! Otkrivamo detalje jedinstvene ideje općine iz Gorskog kotara

Skijaška staza bila bi duga 1,3 km, s prosječnom strminom od 37 posto, što je dovoljno za slalome FIS kategorije. Načelnik Mrkoplja Josip Brozović kaže da bi skijaška dvorana za Gorski kotar značila ono što Pelješki most znači za jug Hrvatske. Na ideju su u Općini došli kada su čuli izjavu skijaškog maga Ante Kostelića koji je jednom zgodom kazao da u Hrvatskoj nedostaje mjesto gdje bi mogli skijati čitavu godinu.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 3

KO
komšikanac
08:56 31.07.2023.

Emreli ima ono "nešto"...ima odličan udarac iz daljine, dobre driblinge, uvijek daje sve od sebe, nije konfliktan i nejasno je zašto nije dobivao prave prilike kod prethodnih trenera Dinama!? nadam se da će kod Bišćana napokon igrati koliko zaslužuje, a Dinamo će od toga imati velike koristi

Avatar gremo20
gremo20
10:35 31.07.2023.

odličan je igrač, ali je možda previše tih i ne gura se u pravi plan. ako dobije prave prilike u kontinuitetu, postat će igrač za prvih 11

EJ
ejStef
10:16 31.07.2023.

Samo da ostane čist u glavi i bit će dobar igrač. A inače, svi će kod Bišćana dobiti priliku jer za sada se prinove nisu pokazale ništa bolje od igrača na klupi.