Otputovali u Rusiju

Čačić: Nemamo vremena za uigravanje, Mandžukić i Kalinić igrat će zajedno

Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
Čačić: Nemamo vremena za uigravanje, Mandžukić i Kalinić igrat će zajedno
16.11.2015.
u 09:19
"Ova je utakmica svakako dobar test za obje reprezentacije. Mi ćemo i u ovoj situaciji, bez nekoliko važnih igrača, tražiti pobjedu jer se baš tako najbolje održava pozitivna atmosfera"
Pogledaj originalni članak

Hrvatska nogometna reprezentacija zaputila se u jutarnjim satima prema Rusiji, u avionu za Rostov na Donu našlo se tek 16 igrača. Ante Čačić ovaj dvoboj shvaća kao početak priprema za Europsko prvenstvo, pa će u Rusiji vidjeti na koga sve u budućnosti može računati. Prigodu će dobiti svi igrači, piše Goal.com.

"Imali smo par ozljeda, pa smo ostali na samo 16 igrača. Neke stvari poput ozljeda nismo mogli predvidjeti, ali smo spremni za dvoboj s Rusijom" kazao je Ante Čačić, pa dodao:

"Napadački tandem u Rostovu će činiti Mandžukić i N. Kalinić. To su vrlo dobri napadači koji mogu igrati u različitim sustavima igre. Nismo imali vremena za uigravanje, ali ne bojim se za njih dvojicu. Uostalom, ova me opcija intrigira već dugo vrijeme, evo im prilike da ih skupa vidimo na djelu".

I Čačić je još pod dojmom terorističkog napada u Parizu...

"Mi tu ne možemo ništa, to je problem cijelog svijeta. Ne možemo odustati od te borbe, moramo funkcionirati i živjeti dalje."

Rusija će također zaigrati u nešto drugačijem sastavu...

"Oni su domaćini, imaju velik fond kvalitetnih igrača i sigurno će biti u odličnom izdanju" završio je Ante Čačić...

Milan Badelj bit će važna karika hrvatske reprezentacije na gostovanju u Rusiji...

"Ova je utakmica svakako dobar test za obje reprezentacije. Mi ćemo i u ovoj situaciji, bez nekoliko važnih igrača, tražiti pobjedu jer se baš tako najbolje održava pozitivna atmosfera" kazao je Milan Badelj...

>>Izbornik Čačić ostao i bez Danijela Pranjića za Rusiju

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

FC
fajter.coric
09:43 16.11.2015.

Marijo Mandžukić TRENUTNO nije igrač za reprezentaciju isto kao i Olić,Pranjić,Kramarić,Rebić, ovi likovi UPORNO SE FORSIRAJU a zašto,čemu to sve vodi,trebaju se pozivati ONI KOJI IGRAJU ....

MN
Marijan Nikic-Pejic
11:02 16.11.2015.

Procitah prije clanak onog "genijalca" daskovica (bez daske u glavi), pa se upitah je li taj covjek normalan. Dvadeset tisuca euric nudi hrt za prijenos. Pa to je sramota nad sramotom. Toliko hrt cijeno hrvartsku reprezentaciju. To je mizerna ponuda. ona govori koliko je ovoj televiziji stalo do repke, ili bolje receno do naroda koji ju i previse placa.A za tookriviti Sukera )pa ma kakav on bio) doista je podlo. Zasto ne pokaze prstom na pravog krivca - HRT!!! Vjerojatno ce tamo dobiti gablec, pa se ne usudi nista reci protiv onog njemu slicnog NERAD(manna).