Problemi u Maksimiru

Čačić potjerao Vidu jer je otvorio pivo u klupskom autobusu

Foto: Slavko Midžor/Pixsell
Čačić potjerao Vidu jer je otvorio pivo u klupskom autobusu
24.09.2012.
u 21:58
Trener Dinama stopera je izbacio usred Vukovarske ulice pa Vida tako neće nastupati u kup utakmici
Pogledaj originalni članak

Nema kraja Čačićevim čistkama - sada je iz prve momčadi Dinama izletio i reprezentativac Domagoj Vida! I to navodno zato što je u autobusu koji je plave vozio u Poreč na utakmicu Kupa s Vrsarom - otvorio pivo! Beskompromisno je izbačen već u Vukovarskoj ulici!

- GNK Dinamo obaviještava sve navijače kako je zbog nesportskog ponašanja Domagoj Vida udaljen iz prve momčadi za utakmicu Kupa protiv Vrsara. Branič Dinama neće biti u konkurenciji za utakmicu Kupa  te će odgovarajuća kazna za nesportsko ponašanje biti izrečena prema pravilniku ponašanja GNK Dinamo - stoji u klupskome priopćenju.

 

Domagoj je tako postao već četvrti igrač kojega je Čačić eliminirao ove godine. Proljetos je uoči derbija s Hajdukom potjerao tadašnjega kapetana Igora Bišćana, a nedavno, nakon izbacivanja Maribora, Jerka Leku i Nikolu Pokrivača. S Antom nema šale...

Ako je kod Vide doista posrijedi "izlet u čašicu", najvjerojatnije ga čeka novčana kazna, jer tako je za isti grijeh sankcioniran i Sammir. Vidi je ovo u Čačićevoj eri prvi prijestup... 

Od Dinama se sutra u Vrsaru u Hrvatskom kupu očekuje da, u utakmici protiv istoimenoga županijskoga ligaša, prekine golgeterski post od tri utakmice. To je zadaća Ivana Krstanovića, budući da tamo neće biti Čopa i Beqiraja, a možda se napokon posreći i Ivanu Peki, 22-godišnjem napadaču koji posti više od 1100 minuta ili 12 i pol utakmica, ili od 13. kolovoza 2011. godine kada je zabio za Lokomotivu u Zadru.

 

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 56

HA
HAJDUK
10:33 25.09.2012.

Nogometaši su nam zaista profesionalci!!! Nogometašima je radni dan u tjednu subota, nedjelja ili srijeda. U te dane u sezoni moraju biti na raspolaganju svojim klubovima pa makar taj klub bio i Dugopolje. Zato ničim ne mogu shvatiti potez Andrijaševića i uprave Hajduka. A što se tiče Vide i Čačića smatram da je Čaćić potpuno u pravu. Vjerojatno postoji pravilo da nema piva u autobusu kojim se ide na odigravanje utakmice i on ga je prekršio. Uopće nije važno što se se radi o jednom pivu, bezalkoholnom i sl. Pravila se moraju poštovati. Nije to izlet srednjoškolaca u Kumrovec.

AR
arjavas
10:43 25.09.2012.

U Dinamu očito vladaju dvostruki kriteriji. Kad se Mamić napije , na aerodromu drapa košulje i razbaciva se lovom po podu onada nikom ništa. kao da i Mamić nije kljupski dužnosnik , kaj za njega ne važe pravila klupskog ponašanja , čak više od toga Mamić bi trebao biti primjer ponašanja igračima. U Dinamu vrijedi pravilo (parafraza) " Kaj smije bicko nesmiju i ostale svinje". Sve ovo potvrđuje da je Dinamo dezorijentiran klub u moralnom smislu a takvo stanje nametnuo je Mamić Zdravko .

BO
boka50
10:27 25.09.2012.

mpfederer, po meni je veči problem odnosno prekršaj izbaciti čovjeka iz autobusa jer je to konkretan čin prisile. Što se tiče jedne pive OK, prekršaj je jer je takav propis, ali jedna piva nije pijančevanje i pivo je prehrambeni artikal, koji kao i svaki drugi ima neke štetnosti.