SRETNI SLAVLJENIK

Čačić: U Dinamu bih mogao dočekati i 60. rođendan

Foto: Goran Stanzl/Pixsell
Čačić: U Dinamu bih mogao dočekati i 60. rođendan
01.10.2012.
u 11:03
– Dobili smo novog reprezentativca u Sammiru, Halilović se pokazao široj javnosti, pobijedili smo Hajduk i zato ću ovaj rođendan pamtiti cijeli život – kaže Čačić.
Pogledaj originalni članak

Dinamo sutra odlazi u Kijev po još jedan pokušaj hvatanja nekakva plijena u Ligi prvaka.

– Želje i ciljevi ostaju isti. Želim da napravimo sve kako bismo ostali u Europi. Nećemo si zamjeriti ako ne uspijemo, a učinimo sve. Kijevljani imaju puno više iskustva i u ovom su trenutku kvalitetniji, ali imamo pravo tražiti svoju šansu. S Osijekom, Portom, Rijekom i Hajdukom pokazali smo da imamo igru, a posebno veseli naša partija u prvom poluvremenu derbija kada smo se vratili nakon 0:1 – rekao je Ante Čačić, koji još ne zna poboljšava li se stanje viroznog Kelave, koliko je ozbiljna kontuzija stopala u Brozovićevu slučaju i može li Ibanez ići punom snagom zbog koljena.

Argentinac je navodno u nedjelju igrao mali nogomet, ali Čačić kaže da ne zna ništa o tome, a stigao je i demantij njegova budućeg tasta.

Čačić je analizirao ukrajinski klub i drži da je Jarmolenko najopasniji, a da u pas-igri puno toga ide preko Kranjčara, ali neće ići na striktna pokrivanja.

Veseli ga Halilovićev nastup, ali njega će i dalje postupno uvoditi u seniorski nogomet, dečko će uglavnom igrati za juniore. Veseli ga i odličan povratak Kovačića nakon ozljede iako će teško pratiti ritam srijeda – subota. Kaže da nije posebno slavio rođendan, ali da će ga dugo pamtiti jer se u tom tjednu puno toga dogodilo.

– Dobili smo novog reprezentativca u Sammiru, Halilović se pokazao široj javnosti, pobijedili smo Hajduk i zato ću taj rođendan pamtiti cijeli život.

Hoćete li dočekati i 60. na Dinamovoj klupi?

– Možda i više. Rekao sam vam da me se nećete tako lako riješiti – kazao je Čačić koji će plave iz Maksimira prema Kijevu povesti u utorak u 7.45 sati.

OTVORILA DUŠU ZA VEČERNJI

Jelena Perčin: 'S prvim suprugom imam fenomenalan odnos, a Momo djecu 'na papiru' može viđati svaki drugi vikend'

– U trenutku kada su mediji dobili informaciju da smo se Momo i ja razveli, mi smo već godinu dana bili zapravo razvedeni. Tako da je sada već prošlo dvije godine otkad je svatko krenuo svojim putem. Svojoj djeci nikada nisam rekla: "Vaši mama i tata više se ne vole." To mi je grozno! Uvijek sam im objašnjavala da volim njihovog tatu, ali da više nismo zaljubljeni – između ostalog, kazala je glumica Jelena Perčin u velikom intervjuu za Večernji list.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

VE
Velikogoričan56
15:21 01.10.2012.

Što se mene tiće, ako nastavi ovako raditi Čačić i zaslužuje ostati u Dinamu dulje vrijeme, mada je to teška zadaća. U svakom slučaju želim i njemu i Dinamu puno sreće i uspjeha u Kijevu.