FABIO ANALIZIRA

Capello: Pet je ravnopravnih favorita SP-a

Foto: REUTERS
Capello: Pet je ravnopravnih favorita SP-a
30.03.2010.
u 12:15
- Engleska je među favoritima za zlato na SP-u u Južnoj Africi. Uz u nju su u krugu najboljih Španjolska, Brazil, Argentina i Nizozemska – izjavio je Fabio Capello, talijanski trener na klupi engleske nogometne reprezentacije.
Pogledaj originalni članak

Nizozemce je prvi put 63-godišnji Talijan uvrstio u razred najpotentnijih svjetskih nacionalnih momčadi u svom intervjuu za španjolsku TV-postaju Gol Television.

Odgovarao je također na pitanja o engleskoj reprezentaciji, konkretno ona o ozljedi Davida Beckhama te spornoj suradnji Franka Lamparda i Stevena Gerrarda.

- Šteta je što Beckham neće biti s nama u Južnoj Africi. On je engleski simbol – rekao je Capello i dodao:

- Ne bojim se da Gerrard i Lampard ne bi mogli funkcionirati zajedno na travnjaku. Dobri igrači uvijek znaju kako igrati. Njih će dvojica nama biti nogometaši koji stvaraju razliku. Terry? S njim neće biti problema. Odmah je shvatio posljedice svojih postupaka i mirno prihvatio oduzimanje vrpce.

Na pitanje o najboljim nogometašima današnjice, Talijan se odredio:

- Cristiano Ronaldo, Messi i Rooney stvaraju razliku. Kun Agüero ili Pato nisu zasad u tom razredu, ali njima pripada budućnost.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 3

OB
-obrisani-
15:59 30.03.2010.

Capello je očito zlonamjerno zaboravio na največeg favorila sa zapadnoga balkana svijetsko poznate kockaste iz Croatie...

Avatar Gilles Auguste Kremer
Gilles Auguste Kremer
18:26 30.03.2010.

janez......da je slovenija dosta velika porinul bi ti ju h gubec

DE
dendej
12:07 07.04.2010.

Janez ja ne razumijem tvoju mrznju prema hvatskoj i onome svemu sto je hrvatsko .drugacije tvoje komentare osim takvih i nema ovdje. de,budi covjek i citaj u buducnosti slovenacke portale ,a ostavi nas na miru.