legenda Željezničara

Ikona bivše države za VL: Zbog ovoga će me zvati jugonostalgičarom, ali današnje lige su amaterske

21.09.2024.
u 15:26

Što se tiče ozljeda, bilo ih je, ali bilo je i bolesti. Neki su se čudili kako uopće igra nogomet. Naime, u djetinjstvu, kad je igrao za Bosnu, imao je frakturu lubanje, operacija je trajala oko šest sati, a nakon toga su mu liječnici stalno produljivali bolovanje.

Ključne riječi

Komentara 8

J1
JesusNavas_16
15:44 21.09.2024.

Je baš nam trebs regionalna liga da bude mrtvih po tribinama! A bivša Jugo liga bila je jaka isključivo jer igrač NIJE smio napustiti drzavu i klub do njehove 28 godine! Lako je tako bilo biti "jak"! Danas klubovi sa Balkana da bi preživjeli prodaju klince od 17 ,18 godina! A glede regularnosti te "profi jugo lige" u 80.ima bolje ds ne pišemo!

PR
pripuzovcidrkaj
15:51 21.09.2024.

opet laprdanje.prvo dok je bila juga nije bilo bosmanova pravila,bila je administrativna zabrana odlaska igrača vani do 27 godine(27 godina je tada bilo ko danas 32 godine jer su igrači s 30 godina završavali karijere) ,u europi je bio ograničen broj stranaca izvan europske zajednice.ALI TO SU SPORTSKI DNOVINARI PO KOJIMA POP IVAN T0LJ SERE I PIŠA

Avatar pingwin
pingwin
15:32 21.09.2024.

Ma ništa od "regionalne lige" zaboravite! Mi bi trebali vaditi te propale klubove iz država močvarnog nogometa, moš mislit 😏

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?