TRANSFER-BOMBA

Čeka se objava koja će zapaliti euforiju u Splitu, Talijan je poručio: 'Sve je spremno...'

Foto: Armin Durgut/PIXSELL
Zenica: Konferencija za medije nogometne reprezentacije Bosne i Hercegovine
Foto: Phil Noble/REUTERS
International Friendly - England v Bosnia and Herzegovina
Foto: Armin Durgut/PIXSELL
Sarajevo: Savo Milošević i Edin Džeko na konferenciji za medije
28.06.2024.
u 16:45
Džeko je na raspolaganju Hajduku koji sada radi na dogovoru s Fenerbahčeom. Spreman je ugovor do 2026. godine - napisao je talijanski novinar
Pogledaj originalni članak

Objave talijanskog novinara Nicola Schire često se tiču hrvatskih nogometaša ili naših klubova kada je u pitanju dovođenje nekog od igrača izvana. Ono što Schira objavi na Twitteru (ili X-u, kako vam drago), gotovo u pravilu se ostvari. Talijan je točan i precizan, mahom onda kad se radi o transferima u Italiju ili iz nje, ali stopa pogodaka u predviđanjima ili kod sklapanja poslova vrlo velika.

Taj isti Schira objavio je da je Hajduk još korak bliže dovođenju Edina Džeke. Naime, 38-godišnja legenda BiH ima još godinu dana ugovora s Fenerbahčeom, ali po svemu sudeći taj će klub napustiti vrlo brzo. Na njega ne računa novi trener istanbulskog velikana Jose Mourinho.

Foto: Marko Lukunic/PIXSELL
Berlin: Susret Španjolske i Hrvatske u 1. kolu skupine B na Europskom prvenstvu
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL
Berlin: Zagrijavanje nogometaša Španjolske i Hrvatske uoči početka utakmice
Foto: Thilo Schmuelgen/REUTERS
Bundesliga - Borussia Dortmund v Bayer Leverkusen
Foto: Thilo Schmuelgen/REUTERS
Bundesliga - Borussia Dortmund v Bayer Leverkusen
Foto: Thilo Schmuelgen/REUTERS
Bundesliga - Borussia Dortmund v Bayer Leverkusen

Džeko je velika želja nove uprave Hajduka, a posebno na njemu inzistiraju Nikola Kalinić, sportski direktor i Gennaro Gattuso, trener splitskog kluba. Njih dvojica čine sve da bi Džeku doveli u Hajduk, a nedvojbeno je da će svojom kvalitetom on itekako pomoći Splićanima.

- Džeko je na raspolaganju Hajduku koji sada radi na dogovoru s Fenerbahčeom. Spreman je ugovor do 2026. godine - napisao je Schira.

Podsjetimo, Džeko je prošle sezone zabio 25 pogodaka i dodao 10 asistencija u dresu Fenerbahčea, ali taj klub nije uspio osvojiti titulu turskog prvaka. Ako je suditi po Schirinoj objavi, pitanje njegova prelaska u Hajduk moglo bi se riješiti već u nekoliko idućih sati. Nema dvojbe, Džekinim dolaskom zapalila bi se nova vatra euforije među Hajdukovim navijačkim pukom, koji već 20 godina čeka na novu titulu prvaka Hrvatske.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 4

Avatar barba_arba
barba_arba
22:01 28.06.2024.

Najveći dobitak za hnl je odlazak Bruna Klaunovića-Penalkovića

CI
Cigred
20:52 28.06.2024.

I ove godine su prvaci već srpnju i to su do listopada/studenoga a ond šutnja do slijedećeg lipnja. Možda bi bilo nešto bolje da stave Gatusa cepa.

AN
Antonio1952
19:04 28.06.2024.

Tko ceka taj doceka, samo se nezna kada.