Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 118
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Amra Džeko

Tko je supruga Edina Džeke? Iza sebe ima propali brak, a zbog njega je odustala od svoje karijere

Amra i Edin Džeko
Foto: Instagram screenshot
1/7
28.06.2024.
u 10:46

Ovih dana priča se o Edinu Džeki i njegovom transferu za Hajduk... Tim smo se povodom prisjetili tko je njegova supruga i kakav je život vodila prije nego je upoznala svog nogometnog heroja

Hoće li 38-godišnji bosanskohercegovački nogometaš Edin Džeko postati hajdukovac, a što definitivno svi navijači Bijelih itekako žele, uskoro ćemo i doznati... Njegova supruga Amra Džeko, djevojačkog prezimena Silajdžić trenutno boravi u Dubrovniku sa svojim voljenim suprugom. 

Nedavno je na vrećici nacrtala dva srca u bojama Hajduka, a i sama je potvrdila kako bi voljela da njezin voljeni Edin zaigra za voljeni joj klub, a da ona posljedično s djecom živi u gradu pod Marjanom. Svi se i nadaju kako će im se ta želja i ostvariti... Inače, Edin i Amra Džeko vlasnici su jedne luksuzne vile u Dubrovniku, a ovaj je par u braku od 2016. godine. Imaju četvero djece - Unu, Danija, Daliju i Hanu, a Amra iz prvog braka ima još i kćer Sofiju. Za Amru je javnost doznala još 2012. godine, a Edin i ona su svoju vezu skrivali u počecima. Amra Džeko je, prije veze s Edinom, kao sarajevska glumica i manekenka preselila u Los Angeles, s namjerom da ondje gradi karijeru. No kad se rasplamsala ljubav s Edinom, sve su te ambicije pale u drugi plan, a ona je odlučila slijediti svoje srce. Napustila je Ameriku i za Džekom otišla u Italiju.

Amra i Edin vlasnici su restorana Ezza u Dubrovniku, koji vrlo uspješno posluje, i odakle lijepa Džekina supruga često objavljuje zanimljive objave. Osim dubrovačkog restorana, Džeko je uložio i u nekretninski biznis u Grljevcu, u Podstrani. Ondje je sa svojim kumom Senijadom Ibričićem uložio sredstva u projekt dviju luksuznih, kaskadnih zgrada s raskošnim okućnicama, gdje su stanove kupili, između ostalih, i dobro situirani i uspješni ljudi iz Bosne i Hercegovine. 

 

Amra i Edin Džeko
1/9

 

VEZANI ČLANCI:

 

"Bosanski dijamant" nadimak je koji prati Džeku iz vremena kad ga je tako "krstio" sportski komentator u urnebesnom prijenosu nogometne utakmice između BiH i Belgije. "Džeko, Džeko, Džeko, oooo... Džeko Džeko... dijamantu, dijamantu... Bosna vodi, Bosna vodi! 1:0 za Bosnu i Hercegovinu! Džekoooo... sjaji bosanski dijamantuuuu..." - promuklog je glasa tada vikao komentator Marijan Mijajlović u jednom od najluđih prijenosa nogometne utakmice ikad, koji uživa kultni status.

 

VIDEO: Goran Višnjić na predstavljanju Rimčevog robotaksija

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije