ništa od napadača

Ćemalović ne stiže u Hajduk: Bijelima je previše 400 000 eura

Foto: scsport.ba
Ćemalović ne stiže u Hajduk: Bijelima je previše 400 000 eura
Autori av/VLM, om
26.08.2013.
u 18:12
Splićani i dalje tragaju za pojačanjima, Jako Andabak pregovara s Medićem o kupnji Abdulrahimija
Pogledaj originalni članak

Iako se danas pojavila informacija kako je na korak do dolaska u Hajduk napadač Veleža, 20-godišnji Mirza Ćemalović, od transfera ipak ništa.

Sportski direktor Hajduka Jens Andresson gledao je u ponedjeljak utakmicu bosanskohercegovačke lige između Veleža i Olimpica (1:1) te u međuvremenu dogovarao Ćemalovićev transfer koji se ipak neće dogoditi jer je mostarski klub zatražio 400 tisuća eura odštete što je za bijele previše. U BiH se pojavila i informacija da je Šveđanin u Mostar stigao kako bi gledao Harisa Duljevića, veznjaka Olimpica koji se i ranije spominjao kao moguće pojačanje Hajduka, no o tome zasad nema informacija.

I dalje je otvorena opcija dolaska Besarta Abdurahimija, u Zagrebu dobre veze ima najveći Hajdukov pojedinačni dioničar Jako Andabak.

Imao je dogovoren sastanak sa Zagrebovim predsjednikom Draženom Medićem, lako će se njih dvojica dogovoriti. Valja notirati da su se bijeli dogovorili s Patriceom Zoungranom iz Burkine Faso, koji će idućih šest mjeseci igrati u trećeligašu Primorcu iz Stobreča, a Hajdukova struka pozorno će ga pratiti.

>> Sve o transferima čitajte u našem specijalu Nogometni transferi!

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.