GOL RAZLIKA 2:9

Ovo je ljestvica Lige prvaka nakon prvog kola, Dinamo je na posljednjem mjestu među 36 klubova

Champions League - Bayern Munich v GNK Dinamo Zagreb
Foto: Angelika Warmuth/REUTERS
1/5
20.09.2024.
u 07:24

Bayern predvodi skupinu od 15 klubova s tri boda, a Bavarci imaju uvjerljivo najbolju razliku pogodaka zahvaljujući 9-2 trijumfu protiv plavih.

Nakon prvog kola novog izdanja nogometne Lige prvaka na vrhu ljestvice nalazi se Bayern Munchen, dok je na posljednjem, 36. mjestu zagrebački Dinamo.

Bayern predvodi skupinu od 15 klubova s tri boda, a Bavarci imaju uvjerljivo najbolju razliku pogodaka zahvaljujući 9-2 trijumfu protiv plavih.

Na drugom mjestu je Celtic koji je sa 5-1 porazio Slovan iz Bratislave, a treći je Bayer Leverkusen nakon 4-0 gostujućeg slavlja protiv Feyenoorda.

Pobjede u prvom kolu ostvarili su i Liverpool, Real Madrid, Benfica, Monaco, Aston Villa, Atletico Madrid, Brest, Sparta Prag, Borussia Dortmund, PSG, Juventus i Sporting.

Standings provided by Sofascore

PAROVI 2. KOLA:
Utorak - 1. listopada:

RB Salzburg - Brest
Stuttgart - Sparta Prag
Arsenal - Paris Saint-Germain
Bayer Leverkusen - Milan
Borussia Dortmund - Celtic
Barcelona - Young Boys
Inter - Crvena zvezda
PSV Eindhoven - Sporting
Slovan Bratislava - Manchester City
Srijeda - 2. listopada:
Šahtar Donjeck - Atalanta
Girona - Feyenoord
Aston Villa - Bayern Munchen
DINAMO - Monaco
Liverpool - Bologna
Lille - Real Madrid
RB Leipzig - Juventus
Sturm Graz - Club Brugge
Benfica - Atletico Madrid

Ključne riječi

Komentara 3

BC
Bacus_crni
08:15 20.09.2024.

Po bodovima su isti ko i Barcelona,koja je na 22. mjestu. Promlem je jedino kaj je Barcelona izgubila od Monaca koji dolazi sljedeći na Maksimir :)

EJ
ejStef
08:02 20.09.2024.

Vidimo odmah po startu da Dinamo lovi najnegativniju gol razliku u povijesti LP. Manje bodova od 0 ne može imati, to je već imao...

Avatar jocker-3
jocker-3
08:13 20.09.2024.

Netko mora biti zadnji,ovaj puta je to dinamo....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije