Istočna fronta

Četiri bitke za SP na bivšem teritoriju SSSR-a

Foto: AFP
Četiri bitke za SP na bivšem teritoriju SSSR-a
09.10.2009.
u 08:50
Da nema toliko intrigantnoga sraza Ukrajinaca i Engleza u Dnipropetrovsku, danas bismo opušteno mogli uživati u šlageru europskih kvalifikacija, dvoboju Rusa i Nijemaca na moskovskom Lužnjikiju, pred 80.000 gledatelja.
Pogledaj originalni članak

Pobjeda Rusima donosi prvo mjesto, a Nijemce baca u dodatne kvalifikacije. Uspije li s Rusima, bio bi to Hiddinku četvrti SP zaredom, s četvrtom selekcijom (Nizozemska 1998., J. Koreja 2002., Australija 2006.).

Na istočnoj fronti odlučuje se i sudbina još jednoga velikoga trenera, Miroslava Blaževića. Ulazak u dodatne kvalifikacije za SP donekle bi obasjao turobnu bosansku nogometnu svakodnevicu.

Ćiro je u Estoniji prije 15 godina s Hrvatskom izborio prvu pobjedu u kvalifikacijama, a u posljednje dvije utakmice, s Hrvatskom i BiH, zabio je Estoncima 14 golova.

Na kraju, u kazahstanskoj Astani i Hrvati će možda u srijedu tražiti vizu za doigravanje. Ako Bog da...

OTVORILA DUŠU ZA VEČERNJI

Jelena Perčin: 'S prvim suprugom imam fenomenalan odnos, a Momo djecu 'na papiru' može viđati svaki drugi vikend'

– U trenutku kada su mediji dobili informaciju da smo se Momo i ja razveli, mi smo već godinu dana bili zapravo razvedeni. Tako da je sada već prošlo dvije godine otkad je svatko krenuo svojim putem. Svojoj djeci nikada nisam rekla: "Vaši mama i tata više se ne vole." To mi je grozno! Uvijek sam im objašnjavala da volim njihovog tatu, ali da više nismo zaljubljeni – između ostalog, kazala je glumica Jelena Perčin u velikom intervjuu za Večernji list.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

CA
CARLSAGAN
16:18 10.10.2009.

Englezi gaze Ukrajince 100%, BIH zabija Estoniji najmanje dvicu...Hrvatska I BIH u Barazu

DU
Deleted user
11:27 10.10.2009.

Englezi ce pustiti Ukrajini samo da nas zeznu i osvete se za Wembley i EU. A mi cemo ostati doma. Mozda i bolje - tako Bilic ili tko god vec - ima dovoljno vremena stvoriti novu repku za kvalifikacije za EP.