čeka ga srbin troicki

Čilić uz dva tie-breaka okrenuo Zvereva za polufinale Stuttgarta

Foto: Reuters/PIXSELL
Čilić uz dva tie-breaka okrenuo Zvereva za polufinale Stuttgarta
12.06.2015.
u 21:07
Najbolji hrvatski tenisač u polufinalu će igrati protiv Srbina Viktora Troickog koji je u prvom kolu uvjerljivo pobijedio Bornu Ćorića.
Pogledaj originalni članak

Marin Čilić slavio je nakon velike borbe u četvrtfinalu ATP turnira u Stuttgartu protiv Nijemca Mische Zvereva 2:1 u setovima (4:6, 7:6 (5), 7:6 (5)).

Nijemac, inače 502. igrač na ATP listi, odmah na početku meča oduzeo je servis Međugorcu i zahvaljujući tome osvojio prvi set.

U drugom setu, 9. igrač svijeta imao je priliku kod rezultata 5:4 oduzeti servis Nijemcu i osvojiti set, no ipak je to prolongirao za trinaestu igru.

A tie-break igrao se i u trećem setu iako je Čilić mogao i ranije do pobjede. Odmah je stvorio veliku prednost, 3:0, ali Zverev ga je dostigao (3:3). Čilić je ponovno poveo (6:4) te potom sjajnim lob-udarcem završio meč.

Ovaj četvrtfinalni okršaj trajao je gotovo dva i pol sata.

Najbolji hrvatski tenisač u polufinalu će igrati protiv Srbina Viktora Troickog koji je u prvom kolu uvjerljivo pobijedio Bornu Ćorića. U drugom polufinalu sastaju se Rafael Nadal i Gael Monfils.

>>Karlović ispao u četvrtfinalu Hertogenboscha

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 3

RK
Realovac.koji.mrzi.hdz.lopine
23:36 12.06.2015.

Zamisli, Zverev! Pa Marin je 9.na svijetu, a izvlači se protiv jazavaca. Ovo je tenisač kojeg je trebao pregatiti ostavivši mu 5-6 gemova. Ne želim davati pesimistične prognoze, ali ako se nešto ne promijeni do sutra, pa ovaj jadni Troicki će ga satrati!

Avatar Domaće je bolje
Domaće je bolje
21:32 12.06.2015.

Bravo Marine!

DO
doktor1
13:09 13.06.2015.

Ne želim kritizirati ali nikad mi nije jasno kako ga nije sramota izgubiti servis na brzoj podlozi od 500 igrača svijeta??? Gledao sam slične situacije drugih igrača iz prvih 10-15 kako gube 0-30 na svoj servis i ljute se sami na sebe i naravno nema šanse da daju svoj servis. Marin igra ko da mu je svejedno što ga break-ne nižerazredni igrač!? Ma može i dobit ovaj turnir al takav pristup i nihilizam na terenu je sramota. Nadal vodi 4-0 i trudi se iz petnih žila oduzeti još servis a ovaj naš ko da je na baletu. Marine jesi kada koga pobjedio 6-0, 6-0??? Ne da toga ne sjećam nego nikad nisam vidio niti želju za tim! A trebao bi kao 9. na svijetu.