Ancelotti ga cijeni

'Čim Guardiola ode, Bayern će ponovno dovesti Mandžukića!'

Foto: Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
Mario Mandžukić nakon finala Lige prvaka
Foto: Reuters/PIXSELL
Mario Mandžukić
Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL
Mario Mandžukić i Ivan Rakitić
Foto: Reuters/PIXSELL
Mario Mandžukić
Foto: Reuters/Pixsell
Mario Mandžukić
Foto: NPH/Pixsell
Mario Mandžukić
Foto: Reuters (Ilustracija)
Mario Mandžukić
Foto: Reuters (Ilustracija)
Mario Mandžukić
Foto: Reuters/PIXSELL
'Bayern Munich\'s head coach Pep Guardiola (R) gestures as he talks with his player Mario Mandzukic during a training session in Arco, northern Italy July 4, 2013. REUTERS/Alessandro Garofalo (ITALY -
27.02.2016.
u 12:16
"Mandžukić zasad nije na prodaju, Juve ga želi zadržati, ali eventualna ponuda od 25 milijuna eura već bi zaniteresirala predsjednika Giuseppea Marottu"
Pogledaj originalni članak

Mario Mandžukić jedan je od ključnih igrača Juventusa ove sezone, a trener Massimiliano Allegri iznimno ga cijeni. Vidi se to i po činjenici što ga je uvrstio u početni sastav u najvažnijoj utakmici sezone, onoj protiv Bayerna, iako se hrvatki napadač tek oporavio od ozljede.

I to mu se isplatilo jer je Mandžo odigrao odličnu utakmicu protiv bivšeg kluba, zbog čega je izabran i u idealnu momčad Lige prvaka po mišljenju novinara Goal.com i Whoscored.com.

No, hoće li Super Mario i sljedeće sezone nastupati u Torinu? Talijanski mediji tvrde da postoji mogućnost da se vrati u Bayern.

Foto: Reuters/PIXSELL

(Foto: Reuters/PIXSELL)

"Mandžukić je otišao iz Münchena nakon samo jedne sezone pod vodstvom Guardiole. Međutim, Pep odlazi, a dolazi Ancelotti, koji nikada nije skrivao da se divi Mandžukiću", piše Calciomercato.

U članku se navodi da će Bavarci na ljeto pokušati vratiti Mandžukića, ali da su im uz njega mete i Benzema te Higuain.

"Mandžukić zasad nije na prodaju, Juve ga želi zadržati, ali eventualna ponuda od 25 milijuna eura već bi zaniteresirala direktora Giuseppea Marottu", stoji u zaključku članka.

>>Guardiola: Mandžukić nam je sad dao misliti! Lewi: Ne, nije me tukao!

>>Pogledajte kako se Mandžukić zamalo potukao s Lewandowskim!

OTVORILA DUŠU ZA VEČERNJI

Jelena Perčin: 'S prvim suprugom imam fenomenalan odnos, a Momo djecu 'na papiru' može viđati svaki drugi vikend'

– U trenutku kada su mediji dobili informaciju da smo se Momo i ja razveli, mi smo već godinu dana bili zapravo razvedeni. Tako da je sada već prošlo dvije godine otkad je svatko krenuo svojim putem. Svojoj djeci nikada nisam rekla: "Vaši mama i tata više se ne vole." To mi je grozno! Uvijek sam im objašnjavala da volim njihovog tatu, ali da više nismo zaljubljeni – između ostalog, kazala je glumica Jelena Perčin u velikom intervjuu za Večernji list.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 18

Avatar Abcda
Abcda
12:47 27.02.2016.

Prije 3 dana sam pomislio isto. Mandzo nikada nije trebao napustiti Bayern, tamo je kao riba u vodi. Pep ne podnosi neposlusne i tvrdoglave ...

BJ
Bjelovar112
12:49 27.02.2016.

Mario je u poziciji da im kaže da neka im Pep igra

DE
debelisef
14:58 27.02.2016.

Mandzo je igracina ; svojom borbenoscu je v utorak prisilil Bayern na pogreske, a i dvaput je asistiral. Poslije Dinama je igral v Wolfsburgu, Bayernu, Atleticu i Juventusu ! I to svagdje u prvom timu, u takvoj konkurenciji. A mislim da to jos nije kraj. Nek Pep sljedeceg tjedna pazi da ne bu zazalil kaj se s ovim posvadjal...