SJAJAN ANGAŽMAN

Igor Štimac preuzima jedan od najslavnijih iranskih klubova?

Foto: Screenshot
Igor Štimac preuzima jedan od najslavnijih iranskih klubova?
13.06.2015.
u 18:47
'To je, uz Perespolis, najveći iranski klub. Njihov rivalitet je poput onog Dinama i Hajduka.'
Pogledaj originalni članak

Još jedan naš stručnjak na pragu je unosnog inozemnog angažmana, iranski mediji raspisali su se kako je Igor Štimac vrlo blizu preuzimanja klupe Esteghlala iz Teherana. Riječ je o jednom od najslavnijih iranskih klubova.

U narednih nekoliko dana znat će se da li Štimac preuzima Esteghlal, ali moglo bi biti veselo sljedeće sezone u prvenstvu Irana. Naime, trener Perespolisa je Branko Ivanković, najveći iranski derbi kojeg s tribina prati preko 70 tisuća ljudi mogao biti imati hrvatski predznak.

- To je, uz Perespolis, najveći iranski klub. Njihov rivalitet je veliki, kao kod nas između Hajduka i Dinama. Esteghlal bi sa Štimcem napokon dobio trenera koji bi im donio primat u prvenstvu. Napravit ću sve što treba da Igor ode tamo, oni ga moraju uzeti, on je jedan od najboljih hrvatskih trenera - rekao je Ćiro Blažević koji uživa veliki ugled u Iranu.

>> Branko Ivanković vraća se u Iran i preuzima najtrofejniji klub

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 7

DH
dalibor.hren
08:28 14.06.2015.

Dokazao se u Zadru i Iranci nisu mogli odoljeti. Trebao bi potpisati doživotni ugovor...

EY
Eyesburn
00:44 14.06.2015.

Klub će se uskoro sa sjetom sjećati dana slave!!!

IS
istri
00:26 14.06.2015.

MI uvjek najslavnije. nogometasi su nam svi na vrhu svjetskog nogometa (tako mi ih vidimo) pa jednu raspolovljenu i jonako ne jaku italiju nismo bili sposobni pobjediti. kod nas kazu: covik spustise na zemlju.