U sjajnoj je formi

City nezaustavljivo grabi prema novom naslovu, pao i Watford

Foto: Reuters/Pixsell
City nezaustavljivo grabi prema novom naslovu, pao i Watford
04.12.2018.
u 23:45
Trećeplasirani Chelsea u srijedu gostuje kod Wolverhamptona, a derbi 15. kola na Old Traffordu će odigrati Manchester United i Arsenal.
Pogledaj originalni članak

Nogometaši Manchester Cityja slavili su s 2:1 (1:0) na gostovanju kod Watforda i tako stigli do trinaeste pobjede u petnaest ovosezonskih nastupa u engleskom prvenstvu.

Branitelji naslova su poveli u 40. minuti, kad je mrežu Watforda zatresao Leroy Sane. U 51. minuti na 2:0 je povisio Riyad Mahrez. U nekoliko navrata Brazilac Gabriel Jesus imao je mogućnost donijeti momčadi Pepa Guardiole tri gola prednosti, ali nije bilo dovoljno preciznosti.

U 85. minuti je Abdoulaye Doucoure uspio ugurati loptu u mrežu aktualnog prvaka te preostalih desetak minuta učinio zanimljivima. Stršljenovi su oblijetali gol Manchestera, ali do izjednačenja nisu uspjeli doći.

Manchester City je s utakmicom više stvorio pet bodova prednosti ispred drugoplasiranog Liverpoola, koji u srijedu gostuje kod Burnleyja.

Trećeplasirani Chelsea gostuje kod Wolverhamptona, a derbi 15. kola na Old Traffordu će odigrati Manchester United i Arsenal. 

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.