U krevetu s Mirkom

Cro Cop izbjegao sudar: Vozio nas je pijani taksist, umalo je zbog moje smrti otkazana borba

Foto: Slavko Midžor/PIXSELL
08.09.2007., London, Engleska - Nakon tri runde od po pet minuta u londonskoj O2 Areni jednoglasnom odlukom sudaca francuski je borac Cheick Kongo zasluzeno pobijedio nasega Mirka Filipovica Cro Copa Photo: Slavko Midzor/PIXSELL
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
Cro Cop
Foto: Printscreen Youtube
Cro Cop
Foto: Facebook.com
Cro Cop
Foto: You Tube Screenshot
Cro Cop
Foto: fightsite.hr
Cro Cop i King Mo
Foto: Facebook
Cro Cop
Foto: Facebook
Cro Cop
28.12.2016.
u 12:27
Nakon uvodnih riječi o trening-kampu i završnim pripremama, Mirko je s obožavateljima podijelio jednu zanimljivu i opasnu anegdotu s japanskih ulica
Pogledaj originalni članak

Mirko Filipović je već nekoliko dana u Japanu gdje ga očekuje četvrtfinalni dvoboj s Muhammedom “King Mo” Lawalom.

Kako bi fanove održao u tijeku sa svim događanjima u Zemlji Izlazećeg Sunca, Cro Cop se javio tradicionalnom reportažom iz kreveta u kojoj mu je društvo, kao i obično, pravio Stipe Drviš.

Nakon uvodnih riječi o trening-kampu i završnim pripremama, Mirko je s obožavateljima podijelio jednu zanimljivu i opasnu anegdotu s japanskih ulica, piše Fightsite.

– Malo je nedostajalo da se borba otkaže zbog moje smrti danas, kad nas je mrtav pijan taksist provozao. Imali smo zamalo tri sudara. Ušao je u skretanje pod 90 s jedno 120 km/h, štrajfao je vrata gdje sam ja bio za točno dva nanomilimetra – otkriva Filipović u videu.

ŽELE IH KRSTITI NA KOSOVU

Svi se čude obitelji Đoković, njihovoj djeci strogo je zabranjeno nešto što svi obožavaju

‒ Svi smo u kosovskim samostanima i crkvama palili svijeće za žive i pokojne, za zdravlje i mir. Svijeća je simbol nesebične žrtve, ona gori da bi drugima dala svjetlost i sjaj. Ona je simbol života i prosvjetljenja, otklanjanja strahova i mračnih misli iz našeg uma i srca i predavanju svjetlosti Boga. Kako smo onda usvojili tradiciju slavljenja rođenja života tako što gasimo svijeću na torti dok zamišljamo želju?!

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

NO
nogogaz
13:49 04.01.2018.

nemojte virovat! Hrvatski milicajac ne legne u krevet sa muškarcima... mora da je fotomontaža!

SM
siki_miki
16:31 28.12.2016.

kamikaza. napio se od srece kad je vidio cro copa? makar taksisti inace znaju sto rade...