PRVI ODLAZAK

Cufre napustio Dinamo i otišao u Meksiko!

Foto: Davor Javorović/Pixsell
Cufre napustio Dinamo i otišao u Meksiko!
07.12.2011.
u 16:00
– Hvala svima za prekrasne dvije godine u Maksimiru i Zagrebu koji će mi uvijek ostati pri srcu – poručio je Cufre.
Pogledaj originalni članak

Leandro Cufre više nije igrač Dinama, zaključak je to sastanka održanog danas u Maksimiru. Nakon što je u ljeto 2009. godine došao u Dinamo, sjajni Argentinac uoči zimske stanke, na dan utakmice s Lyonom, odlazi iz Dinama i Hrvatske.

Detalje je otkrio sportski direktor kluba Zoran Mamić:

– S obzirom na fer i korektan odnos te vrhunsku suradnju koju smo imali s Cufreom, dogovoren je sporazumni raskid ugovor pa će Leandro karijeru nastaviti u Meksiku.

Sportski direktor nije zaboravio zahvaliti Argentincu za sve što je napravio u Dinamu:

– Što reći? Bio nam je užitak imati takvog čovjeka i igrača u svlačionici, svi smo od njega mogli nešto naučiti i uime kluba i svoje osobno želim mu puno sreće u karijeri i životu.

Sam igrač također je bio pun riječi hvale za sada već bivši klub:

– Hvala svima u klubu, od čelnika preko zaposlenika do suigrača i trenera te, naravno, navijačima. Hvala svima za prekrasne dvije godine u Maksimiru i Zagrebu koji će mi uvijek ostati pri srcu – poručio je Cufre.

Što reći nego: "Leandro, hvala na svemu i puno sreće."

POPULARNA INFLUENCERICA

Ella Dvornik o bivšem suprugu: 'Svoj razvod ne doživljavam kao loš san, sigurna sam da ćemo biti prijatelji i svemu se smijati'

- Razvod još traje, ali ne doživljavam ga kao loš san. To je samo jedna faza u životu iz koje učim i idem dalje. Ne smatram to ni greškom. Da moram sve ponoviti, ponovila bih, to su sve bile lekcije i blagoslovi. I mi smo danas ljudi koji jesmo zbog toga. Zahvalna sam na cijelom iskustvu, imamo dvije divne kćerkice i puno lijepih uspomena, a sigurna sam da ćemo u budućnosti biti odlični prijatelji i da ćemo se smijati svemu što se dogodilo - priznala je Ella Dvornik u razgovoru za Večernji list.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 23

ST
stefj
16:32 07.12.2011.

Eto toliko o Jurčiću. Loš trener s jednom \"dobrom\" osobinom: zna se ulizaivati gazdi. Bolje da je Cufre otišao, za njega samoga, Jurčić bi ga samo još više uništio. Igrač koji je mogao dignuti i svlačionicu i igrače na terenu, nije zaslužio odnos kakav je Kruno imao prema njemu. Najlošiji trener u novijoj povijesti Dinama. Tako upropastiti solidan igrački kadar, da se moraju prodavati mladi igrači jer je ostalima drastično srušio cijenu...

SN
snovakor
16:47 07.12.2011.

eto,počeo raspad sistema... a danas golijada ... uzmite puno kokica i pive, da se ne trebate dizati za vrijeme golijade !!

DU
Deleted user
16:14 07.12.2011.

veliki igrač i karakter, zato je i potjeran. danas u maksimiru prolaze samo dupelisci jurčićevog tipa.