PRINUDNA SITUACIJA

Dalić je morao hitno intervenirati, u reprezentaciju se vraća poznato lice

Foto: Luka Stanzl/PIXSELL
Vatreni doputovali u Berlin uoči sutrašnjeg susreta sa Španjolskom
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL
Hrvatski nogometni reprezentativci na treningu u Neuruppinu
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL
Berlin: Trening hrvatske nogometne reprezentacije uoči utakmice sa Španjolskom
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL
Neuruppin: Otvoreni trening hrvatske nogometne reprezentacije
10.10.2024.
u 16:23
Nije do kraja jasno koliko je teška ozljeda Kotarskog, ali sada se zna da će vratar grčkog PAOK-a još morati pričekati na svoje prve minute u službenoj utakmici u redovima hrvatske reprezentacije
Pogledaj originalni članak

Vratar hrvatske nogometne reprezentacije, Dominik Kotarski, propustit će predstojeće utakmice u Ligi nacija protiv Škotske i Poljske zbog bolova u leđima. Izbornik Vatrenih Zlatko Dalić aktivirao je stoga pretpoziv Nediljku Labroviću koji će se priključiti reprezentaciji u petak te će s Vatrenima odraditi službeni trening na Maksimiru uoči subotnjeg ogleda Lige nacija protiv Škotske u Zagrebu, objavio je Hrvatski nogometni savez na svojim službenim stranicama.

Nije do kraja jasno koliko je teška ozljeda Kotarskog, ali sada se zna da će vratar grčkog PAOK-a još morati pričekati na svoje prve minute u službenoj utakmici u redovima hrvatske reprezentacije. Labrović, donedavni igrač Rijeke, ponovno je među vatrenima, a u međuvremenu je bio izvan kruga reprezentativaca.

Inače, i Labrović i Kotarski bili su dio reprezentativne akcije u ožujku, kada je Hrvatska bila gost u Egiptu. Upravo su protiv domaćina odigrali po jedno poluvrijeme.

UOČI ŠKOTSKE

Ključni Dalićev igrač nije bio s momčadi na treningu. Jedan je preskočio vježbanje zbog ozljede

Prije treninga, pred novinare su izišli Luka i Petar Sučić. Na početku je netko spomenuo prekrasan pogodak kojeg je Luka postigao za Real Sociedad protiv madridskog Atletica. Sjajan potez danima je bio glavna tema u našim ali i španjolskim medijima. Ipak se tako lijep pogodak ne viđa često, posebice kada se raspara mreža Jana Oblaka, jednog od najboljih svjetskih vratara.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

KU
Kujttim
19:49 10.10.2024.

Ivan Lučić iz Hajduka je najbolji vratar SHNL, ali on ima austrijsko državljanstvo. Šteta! Ovo ozbiljno govorim jer odlično igra nogom, dobro se postavlja, čita igru, a već dugo vrijeme nosi Hajduk.

18
188
17:09 10.10.2024.

Poznato lice a čelo je nepoznato ? Ne zanima nas nogomet. Prestanite ga reklamirati.