IDE U TOKIO

Damir Bošnjak dobio pozivnicu za nastup na Paraolimpijskim igrama

Foto: Damir Spehar/PIXSELL
Damir Bošnjak dobio pozivnicu za nastup na Paraolimpijskim igrama
10.07.2021.
u 14:32
Bošnjak koji ima podkoljeničnu amputaciju noge , a natječe se u parastreljaštvu 25 godina. On je je i trener te međunarodni sudac po ISSF i IPC  kategoriji, a trenirao je i naše olimpijce Petra Goršu i Bojanu Đurković
Pogledaj originalni članak

Bjelovarčanin Damir Bošnjak dobio je u subotu pozivnicu za nastup u parastreljaštvu na 16. paraolimpijskim igrama u Tokiju. Bošnjak je član SKOI Bjelovar, a natjecati će se u disciplinama P1 10m zračni pištolj , P3 25m malokalibarski pištolj i P4 50m malokalibarski pištolj, objavio je Hrvatski paraolimpijski odbor.

"Izuzetno sam sretan i zahvalan na dobivenoj pozivnici za Paraolimpijske igre u Tokiju. Nastup na Olimpijskim ili Paraolimpijskim igrama želja je svakog sportaša. Ovo će mi biti četvrte Igre na kojima ću braniti hrvatske boje, nakon Atene 2004, Pekinga 2008 i Rija 2016", izjavio je  Damir Bošnjak, a o svojim očekivanjima dodaje: "Truditi ću se opravdati ukazano mi povjerenje svojim kvalitetnim nastupom u nadi da ću barem ponoviti nastupe na Igrama u Ateni i Riju kada sam ušao u finala i osvajao sedma mjesta, dok sam u Pekingu bio deveti".

Bošnjak koji ima podkoljeničnu amputaciju noge , a natječe se u parastreljaštvu 25 godina. On je je i trener te međunarodni sudac po ISSF i IPC  kategoriji, a trenirao je i naše olimpijce Petra Goršu i Bojanu Đurković. 
 

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.