HAJDUK PROTIV S. BELUPA

Damir Burić: Imamo mlade igrače koji imaju perspektivu, ali treba im vremena

Foto: Slavko Midzor/PIXSELL
Damir Burić
Foto: Miranda Cikotić/Pixsell
Damir Burić
Foto: Miranda Cikotic/PIXSELL
Damir Burić
Foto: Ivo Čagalj/PIXSELL
Damir Burić
Foto: Ivo Čagalj/Pixsell
Zoran Vulić, Damir Burić
16.04.2016.
u 15:37
- Nikakvu odluku nisam donio, Marin Brbić tražio je sportskog direktora osam mjeseci, a sad bi mi trebali donijeti odluku u osam dana. Treba još obaviti dosta razgovora - rekao je Burić o tome hoće li biti i sportski direktor Hajduka.
Pogledaj originalni članak

Rijetko kada je Hajduk bio tako oslabljen, niska izostanaka uoči utakmice sa Slavenom Belupom je iznimna. Damir Burić ne može računati na Nižića, Vlašića Veleza, Malokua, Bencuna, Ohandzu, Sušića, Šimića, Pejića, Arteagu...

- Bit će teška utakmica, Slaven Belupo do sada se pokazao dobrim, čestitam mu na plasmanu u finalu Kupa Hrvatske. Pobjeda nad Rijekom dokaz je kvalitete. Željko Kopić je mladi, perpsektivni trener, ima kvalitetu, sviđa mi se njegov stil igre, a posebno što se na igri njegove momčadi vidi trenerov rukopis - kazao je Burić.

Sasvim nepotrebno povisio je ton kad je pričao o Hajdukovim mladim igračima. Valjda mu smeta što se to stalno ne potencira. 

- Mi ćemo biti s mladim igračima, koji su već pokazali dobre stvari o kojima samo ja govorim. Ima dosta igrača, koji imaju perspektivu, ali treba im vremena. Svima ćemo dati vremena i prostora, u svakoj utakmici igramo sa pet-šest igrača do 20 godina - rekao je Burić.

Iza njega je pet utakmica bez primljenog gola, ali i tri gostovanja u Koprivnici u kojima je Hajduk pobijedio. Burić nikada nije bio tip koji je patio od brojki. 

- Idemo napraviti maksimum bez obzira na stanje u momčadi - kaže Burić.

Nije još uvijek odlučio hoće li se prihvatiti i obaveza koje su u djelokrugu sportskog direktora. 

- Nikakvu odluku nisam donio, Marin Brbić tražio je sportskog direktora osam mjeseci, a sad bi mi trebali donijeti odluku u osam dana. Treba još obaviti dosta razgovora - zaključio je Burić. 

Na put ide 17 zdravih igrača, a vjerojatno će igrati Kalinić - Juranović, Velazquez, Bilyy, Milić - Jefferson - Radčenko, Vojković, Kalik, Tudor - Mastelić.

>> Bošnjak vodi Hajduk: Bila sam iznenađena, ali nije mi ovo prvi vrući krumpir

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 8

UK
uvik.kontra
18:34 16.04.2016.

E moj hajduce,nek je proklet tko te unistio! Nek je proklet tko je dalmatincima i svoj armiji navijaca unistio san o velikom haduku! "Nas Hajduk" mrs iz Hajduka!!!Jel vam napokon jasno da bez love nema ni rezultata!? A bez rezultata nema ni Hajduka!?Samo je izgleda vama dobro.Ili bar nekima od vas. Zelite upravljat?Donesite lovu!

DU
Deleted user
17:18 16.04.2016.

Buriću imaš made igrače koji nemaju neku perspektivu. Jedino ako ima je perspektiva žestoka borba za treće mjesto hnl-a.

BR
braveheart11
21:34 16.04.2016.

sta se ocekuje od Burica.... da od balavca stvori igraca preko noci i moli Boga da ne ode za mjesec dana.... da sa nikakvim novcima dovede pojacanja koja ce se moci prodati za veliku lovu...... jos neka dovede 10 sponzora i to je to....to bi zadovoljilo pojedine navijace Hajduka