SJAJNI ŠPANJOLAC

Dani Olmo jednim potezom rasplakao je Zdravka Mamića. Evo što je napravio omiljeni dinamovac

Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
Dani Olmo jednim potezom rasplakao je Zdravka Mamića. Evo što je napravio omiljeni dinamovac
18.09.2024.
u 16:13
Ugledni svjetski menadžer je tijekom gostovanja u podcastu govorio o svom odnosu s braćom Mamić, a potom je ispričao detalje razgovora Danija i Zdravka
Pogledaj originalni članak

Sjajni španjolski reprezentativac i omiljeno lice kod navijača Dinama Dani Olmo prije dva mjeseca prešao je u Barcelonu iz Leipziga i tako ostvario transfer karijere. Bivši prvotimac plavih ispunio je svoju životnu želju, a njegov menadžer Andy Bara u Podcast Inkubatoru otkrio je zašto je Dani Olmo nazvao Zdravka Mamića. 

Ugledni svjetski menadžer je tijekom gostovanja u podcastu govorio o svom odnosu s braćom Mamić, a potom je ispričao detalje razgovora Danija i Zdravka. Nogometni menadžer je rekao da je Zdravko Mamić nakon Olmovog pozivao zaplakao od sreće. 

- Kad bih rekao nešto loše to bi bilo laž. Ljudi oko mene bi znali da lažem, ja to sigurno neću. Zdravko je sigurno utjecao na moju menadžersku karijeru, pomogao mi je na samim počecima. Doveo je Olma, da nije bilo Mamića ne bi bilo ni Olma. Čvrste temelje Dinama je napravio Mamić i to mu niko ne može uzeti - rekao je Bara. 

VEZANI ČLANCI:

- Kad govorimo o menadžerskom poslu dovođenju i prodaji igrača može mi biti samo uzor. Dani mu je rekao da mu se zahvaljuje i rekao mu je da nije bilo Mamića vjerovatno ne bi bilo ni njega. To su te neke životne situacije. Dok sam živ bit ću zahvalan Mamiću i to mu neću zaboraviti - kazao je Bara. 

Olmo je prve nogometne korake napravio u nogometnoj školi Barcelone, a 2014. godine otišao je u Dinamo gdje je započeo svoj seniorski staž. Zatim je 2020. godine potpisao za njemački Leipzig, a ovog ljeta se nakon 10 godina vratio u matičnu Barcelonu.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 5

Avatar trabanti
trabanti
23:14 18.09.2024.

Zdravkooooooo..........

Avatar neurazumljiv
neurazumljiv
01:25 19.09.2024.

Dok je bilo Mamica, nije se primalo devet golova.

BA
Blokirani admin
20:41 19.09.2024.

Ne treba biti pametan pa da se vidi da Dianmo ide u propast